Costume barbatesti de culoare roz

4035
Costume barbatesti de culoare roz

Bărbatul de astăzi este diferit de cel de ieri și când spun „ ieri “ mă refer la acum 20 de ani. Bărbații de azi se aranjează, poate uneori, mai mult decât o fac femeile. Nu, acest lucru nu este imposibil și nici nepotrivit. Nu ar mai trebui să existe persoane care-i cataloghează evident greșit, pe cei care după părerea mea, se îngrijesc.

Costume barbatesti de culoare roz
Costume barbatesti de culoare roz

Vremurile s-au schimbat și sunt într-o continuă schimbare, iar din acest lucru rezultă că mintea noastră s-a mai deschis. Împrumutăm stiluri și le adoptăm propriei persoane.

În următoarele rânduri discutăm despre culori, mai exact, despre roz. Rozul este cea mai discutată culoare din garderoba bărbaților, stă la limita dintre da și nu.  Există o mulțime de modalități de a purta rozul, trebuie doar să știi cum.

Câteva studii au demonstrat că rozul nu este culoarea preferată a femeilor și că cea mai aleasă de ele și de bărbați este albastrul, deci ? Femeile dacă poartă albastru sunt cum ?

Costume barbatesti de culoare roz
Costume barbatesti de culoare roz

Rozul este granița dintre mit și realitate, Barbie poartă roz și Batman poartă negru. Dar oare trebuie ținut cont neaparat de această regulă ? Societate impune clar aceste delimitări. Acest lucru este la nivelul psihicului pentru că rozul este la fel ca și celelalte culori, mit sau realitate ? Ce părere ai tu ?

Purtarea culorii roz ține de mentalitate și curaj, trebuie să știi să porți rozul pe ca pe orice altă culoare. Dacă urmărești trendurile în fashion, un sacou roz cu rând dublu de nasturi este alegere îndrăzneață dar și cea mai potrivită. Dacă nu ești sigur pe tine și nu vrei să ieși în evidență, o batistă de buzunar roz este mai formal.

50 shades of.. pink ?! Există mai multe nuanțe de roz, unele foarte puternice, altele mai slabe. Alegerea unei nuanțe potrivite presupune un proces mai dificil și dacă greșești în alegerea ei va atrage atenția în mod excesiv asupra ținutei tale. Nuanța rozului se alege în funcție de culoarea pielii, nu trebuie să exagerăm cu rozul și în niciun caz bărbații nu poartă fuchsia. Pentru pielea închisă se recomandă un roz mai pal și viceversa.

Costume barbatesti de culoare roz
Costume barbatesti de culoare roz

Alege simplitatea, mereu, oriunde, inclusiv când optezi pentru culoarea roz. Nu este atât de ușor să porți această culoare precum l-am făcut să pară, se accesorizează mai greu decât restul culorilor clasice precum alb, negru sau maro. Mai întâi alege piesa vestimentară iar mai apoi construiește ținuta în jurul piesei roz.

În concluzie, bărbații care vor să-și schime stilul, de asemenea poartă și roz cu maximă încredere. Fă-o și tu la fel ca ei, fii atent la nuanțe și cum poți plasa piesa vestimentară respectivă în ținuta ta și vei aveaa doar de câștigat!

Sursă foto: aici; aici; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.