Costume barbatesti de culoare alba

3465
Costume barbatesti de culoare alba

Aceste costume barbatesti de culoare albă sunt o temă foarte discutată de către posesori în ultima vreme. Pe lângă formă, țesături și material, mai sunt și culorile ce pun semne de întrebare. Costumul alb ar putea fi o alegere potrivită sau o gafă ?

Costume barbatesti de culoare alba
Costume barbatesti de culoare alba

Costumul alb este o alegere excentrică de către mulți bărbați dar în același timp, o altă parte îl pun la colț spunând că este unul de prost gust și ieftin. Albul este o nonculoare, ceea ce face costumul să fie mai pretențios când vine vorba de accesorii, dar acest lucru nu trebuie să fie un impediment.

Spre deosebire de clasicul negru sau bleumarin, costumul alb are alte reguli de purtare.

  • În primul rând, pantalonul trebuie să fie pe linia piciorului și să se oprească ușor, nu drept și fix, deasupra carambului pantofului. Costumul alb este asociat cu luxul, sezonul cald, eleganță și rafinament, exprimă libertate iar în cele mai multe cazuri se poartă fără șosete.
  • Din moment ce inspiră eleganță și lux, costumul alb nu este unul business și nu are ce căuta în cadrul locului de muncă al dumneavoastră, de asemenea nu este recomandat să fie purtat în alte sezoane în afara verii.
  • Nu în rând ca și importanță este regula de bază ce vizează sacoul costumului. Acesta trebuie să fie neaparat slim fit, ușor cambrat, pentru a-ți putea pune în evidență constituția.
Costume barbatesti de culoare alba
Costume barbatesti de culoare alba

Pentru siguranța că nu vei da greș când vei alege un astfel de costum, este indicat să îl accesorizezi cu o pereche de pantofi semi-casual sau casual. Nu îl purta cu pantofii negrii cu vârf ascuțit, clar vei trece în tabăra penibilului. Încearcă o pereche de loafers sau pantofi din piele întoarsă, cea mai bună alegere pentru accesorizarea acestuia.

Poți purta încălțăminte colorată pentru a ieși din monotonie, dar nu orice culoare poate fi purtată. Alegerea ta va trebui să oscileze între bleumarin, maro închis, maro deschis, roșu cărămiziu sau gri.

Dacă vei opta pentru un costum alb la comandă, poți alege de asemenea și stilul în care vrei ca acesta să fie realizat, mai exact: sacoul la două rânduri de nasturi, sacou cu un singur nasture, smart casual, casual sau sport-casual. În funcție de propriul stil și de ce te avantajează (implică și sfatul croitorului), poți hotărî cu ce elemente să îl porți: tricouri, cămăși, vestă cu cămașă.

Costume barbatesti de culoare alba
Costume barbatesti de culoare alba

În ceea ce privește accesoriile de la gât, la costumul alb, poți adăuga o cravată dar nu este o alegere neaparat obligatorie sau poți opta pentru o batistă interesată în detrimentul cravatei.

 Cea mai potrivită opțiune este ceea ce ți se potrivește, costumul alb nu este indicat tuturor bărbaților și nici nu reprezintă un must-have. Materialul acestuia de asemenea, nu poate avantaja pe oricine. Try to be more classy !

Redactor: Mihaela M.

Sursă foto: aici; aici; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.