Costume barbatesti cu vesta – Din nou in trend

10114
Costume barbatesti cu vesta

În următorul articol veți afla despre cum se poartă un costum cu vestă și mai ales, dacă se poartă. Vintage-ul a revenit, în materie de decorațiuni sau vestimentație, vestele au făcut parte în trecut din ținutele formale, iar marea majoritate a bărbaților aleg să nu le poarte pentru confortul personal sau pentru că „nu se mai poartă “. Vestele au revenit în vogă, oferă bărbatului un aer de siguranță de sine, stil, eleganță și fermitate, cei cale optează pentru a purta vesta, fac o decizie înțeleaptă.

Costume barbatesti cu vesta

Cea mai sigură alegere de a purta un costum format din trei piese este achiziționarea lui cu toate cele trei piese, astfel vă scutește de clasica îndoială și aceea dacă vi se potrivește. În cazul în care costumul pe care îl doriți, nu include vestă, cumpărați una care să se asorteze cu restul pieselor costumului. Pentru o asortare perfectă trebuie să țineți cont de următoarele:

  • La cămașa albă nu se poartă vesta neagră, asta în cazul în care nu sunteți chelner.
  • Când mergeți la cumpărături, alegeți veste confecționate din materiale de bună calitate pentru a arăta elegant. Recomandate sunt de asemenea și culorile neutre, fără imprimeuri pentru a le putea asorta la mai multe ținute. Culorile preferabile sunt negru, gri și cenușiu.
  • Optați pentru veste cu spate complet pentru a o putea purta nu doar la costume, ci și la ținute mai puțin formale. Puteți fi în același timp elegant dar și modern.
  • Dimensiunea vestei. Acest aspect necesită atenție sporită !! Vestele nu sunt corsete și nu trebuie să fie ajustate sau strânse, trebuie să fie în concordanță cu cămașa de pe dedesupt. Când cumpărați vesta separat, trebuie să o încercați cu costumul la care doriți să o asortați. Vestele trebuie să fie cu 2,5 cm mai jos de talia de la pantaloni, ceea ce le face articole de îmbrăcăminte mai scurte.
Costume barbatesti cu vesta
  • Pentru siguranța alegerii vestei perfecte pentru costumul preferat, este recomandat să o probați cu pantalonii costumului.
  • Cravata trebuie să treacă pe sub vestă și de asemenea să creeze o armonie cu aceasta dar și cu restul costumului. Dacă purtați vesta la o ocazie mai puțin formală, ce trece mai mult în partea casual, nu este recomandată cravata.
Costume barbatesti cu vesta

Vesta poate fi ușor de asortat cu restul costumului (dacă nu face deja parte din el) dacă țineți cont de aceste sfaturi. Este o piesă vestimentară mai versatilă și din această cauză mulți bărbați gafează când o poartă, iar alții evită aceasta pentru a nu fi demodat.

Creează-ți propriul stil luând în considerare toate sfaturile gratis pe care Clubul Domnilor ți le oferă zilnic.

Sursă foto: aici; aici; aici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.