Colectia TommyXLewis s-a lansat, in colaborare cu Lewis Hamilton

394

Capsula „TommyXLewis” Primăvară 2021 marchează cea de-a doua colecție realizată de Campionul mondial Formula Unu și ambasadorul de brand la nivel global pentru colecțiile destinate bărbaților, Lewis Hamilton, în colaborare cu designer-ul american Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției capsulă TommyXLewis Primăvară 2021, realizată în colaborare cu Campionul mondial Formula Unu și ambasadorul de brand la nivel global pentru colecțiile destinate bărbaților, Lewis Hamilton. După lansarea cu succes a primei capsule colaborative TommyXLewis pentru toamna 2021, Lewis Hamilton continuă ca ambasador global de brand pentru Tommy Hilfiger în sezonul Primăvară 2021.

„Pentru Primăvară 2021, Lewis și cu mine am fost inspirați de stilul stradal aspru al Los Angeles-ului, îmbinând stilul West Coast cu ADN-ul american cool al brandului nostru,” a afirmat Tommy Hilfiger. ”Lewis și cu mine suntem amândoi inspirați de orice ne înconjoară și ne-am concentrat pe realizarea unor ținute cu adevărat deosebite. M-am bucurat să îl urmăresc pe Lewis evoluând în lumea design-ului vestimentar și sunt nerăbdător să le prezint împreună cu el noua noastră colecție fanilor din întreaga lume.”

„Colaborarea cu Tommy continuă să fie o călătorie inspirațională de descoperire, celebrând auto-exprimarea și individualitatea,” a spus Lewis Hamilton. „A fost incredibil să văd cum creativitatea noastră prinde viață prin fiecare piesă a colecției, îmbinând stilul meu personal cu moștenirea americană a brandului. Sunt foarte mândru de ceea ce Tommy și cu mine am realizat împreună și abia aștept să o prezint fanilor din întreaga lume în sezonul Primăvară 2021.”

Colecția TommyXLewis Primăvară 2021 aduce un twist fresh designului clasic sport cu o grafică supra-dimensionată “CREATE X UNITY”, culori pop roz aprins și mov, și degrade-uri inspirate de stilul străzii tipic orașului Los Angeles. Sigla “LH” a evoluat cu un design minimalist care continuă să celebreze steagul iconic Tommy Hilfiger și inițialele pilotului de curse. TommyXLewis prezintă influențe sportive, piese de patrimoniu, siluete supradimensionate și elemente mai durabile, cum ar fi bumbacul organic, amestecând vibe-ul de modă al lui Lewis Hamilton cu ADN-ul clasic american tipic Tommy Hilfiger, într-un mod potrivit pentru toată lumea. Colecția cuprinde articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, lenjerie de corp, costume de baie și șosete.

Colecția TommyXLewis Primăvară 2021 este disponibila în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER. Spor la shopping!

Acum, ca ai aflat coletia TommyXLewis, descopera si materialul despre cel mai bun costum barbatesc este cel croit special pentru dumneavoastra.

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.