Hai in echipa noastra! Cautam colaboratori – Clubul Domnilor!

525

Aveti o sugestie, idee, sfat sau chiar un articol personal? Doriti o colaborare sau pur si simplu doriti sa ne adresati o intrebare? Cautam jurnalisti part-time si voluntari, practicanti (elevi si studenti) din toata tara, dornici sa castige experienta si sa isi creeze un portofoliu.

Descopera in randurile de mai jos ale articolului unde ne poti contacta pentru orice neclaritate sau poate chiar, o colaborare cu echipa noastra.

Doresti o colaborare? Iata unde trebuie sa ne contactezi!

Daca esti doritorul unei colaborari cu noi si iti doresti sa faci parte cu mult drag din echipa noastra, contacteaza-ne printr-un email aici: contact@clubuldomnilor.ro sau completand formularul de contact din site pentru a lua legatura cu unul dintre membrii Redactiei ClubulDomnilor.ro.

Reguli de care trebuie sa tii cont inainte de a ne trimite articolul!

Apreciem entuziasmul tau de a scrie pentru site-ul nostru, insa trebuie sa ai in vedere cateva reguli care iti vor fi de prisos pe timpul colaborarii cu noi. Celelalte le vei primi pe parcurs ce te vei invata cu tiparul site-ului.

1. Trebuie sa fie continut original, asta inseamna ca nu avem voie in niciun caz sa dam copy-paste de la alt articol, insa ne putem inspira din alte articole si site-uri. Asa ca, articolul trebuie formulat cu cuvintele noastre, iar apoi mentionam sursa in descrierea textului, ceea ce ne arata ca trebuie sa abia continut original!

2. Al doilea lucru care trebuie mentionat este faptul ca fiecare articol postat trebuie sa aiba peste 350 de cuvinte. Acest lucru este important pentru motoarele de cautare Google, articolul trebuie sa ocupe primele locuri in audienta mediului online.

Acum trimite-ne articolul pe email!

Asta e tot ce trebuie sa faci, cand ti-ai asigurat toate aceste cerinte, asteptam articolul tau pe adresa de email contact@clubuldomnilor.ro unde noi il vom verifica, iar apoi iti vom trimite feedback-ul. Te asteptam cu multa dragoste si iubire barbateasca in echipa noastra!

Acum, ca ai descoperit unde ne pot contacta pentru colaborari, te invitam sa citesti articolul: „Trucuri de stil: cum sa arati mai tanar in 2021”.

Sursa foto: Pexels.com/ arhiva personala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.