Cele mai bune parfumuri barbatesti

3606
Cele mai bune parfumuri barbatesti

La cerere voastra am identificat cele mai bune parfumuri barbatesti! Barbatul zilelor noastre trebuie sa transmita opulenta, stil, rafinament si, cel mai important, masculinitate. Barbatul din zilele noastre este un om independent si sigur pe el. Indiferent ce calitate primeaza in cazul dumneavoastra, va puteti identifica printr-un parfum pe masura. Parfumurile barbatesti sunt cel putin la fel de sofisticate ca cele pentru femei, daca nu chiar si mai complexe. De cele mai multe ori cu un ambalaj luxuriant, sticla impozanta si ingrediente exotice foarte atent selectate.

Cele mai bune parfumuri barbatesti – CLASIFICARE

Parfumurile au fost clasificate pentru prima data de Michael Edwards, de meserie consultant, prin metoda denumita de acesta ”paleta aromelor”! Acesta este prima modalitate prin care parfumurile capata o anumita ordine si logica. Aceasta schema a lui Michael doreste sa simplifice ramurile aromelor si sa indice clasele individual. O sa va enumeram in continuare familiile paletei aromelor: Soft Floral, Floral, Soft Oriental, Oriental, Orientl Lemnos, Lemn uscat, Muschi de copac, Citric, Apa si Verde. In centrul acestora se situeaza Fougere.

Cele mai bune parfumuri barbatesti – TIPURILE DE PARFUM

Parfumurile barbatesti se impart in urmatoarele categorii: apa de parfum, apa de colonie si parfumul pur. Diferenta dintre acestea o face concentratia uleiurilor folosite in realizarea lor. De obicei parfumurile pure au cea mai mare concetratie de uleiuri fine si in consecinta si preturile cele mai mari.

Cea mai indicata utilizare a parfumurilor cu concentratie mica este in timpul zilei, in cazul in care nu suntem invitati la nici un eveniment. Procentul de uleiuri esentiale din parfumurile pure este de minim 25%, asa ca aceste sunt si recomandarea noastra!

Cele mai bune parfumuri barbatesti – TESTAREA

Daca vrei sa iti achizitionezi un parfum nou si mergi intr-un magazin unde se comercializeaza uita-te in primul rand unde sunt betisoarele sau fasiile pentru testare. In cazul in care nu le gasesti nu ezita si cere unei angajate. Ideea principala in folosirea acestor fasii este ca impiedica amestecul de esente si riscul de a se crea confuzie intre parfumuri este nul. Ca un mic truc va sugeram sa aveti la voi cateva boabe de cafea. Mirosul boabelor de cafea se spune ca inlatura orice miros anterior, fie el si de parfum. Astfel veti putea face o comparatie corecta intre produse. Mirosul unui parfum se imparte in trei segmente: varf, mijloc si baza. Prima aroma, imediat dupa pulverizarea parfumului, este varful. Dupa douazeci de minute, daca mirosim din nou avem mijlocul, iar dupa aproximativ o ora intra in stapanire baza. Aceasta aroma este cea mai durabila si te va reprezenta cateva ore in sir.

Cele mai bune parfumuri barbatesti – FOLOSIREA CORECTA

Parfumul nu este indicat sa se aplice oricand, oricum. Cele mai indicate locuri sunt dupa ureche si la incheietura mainii. Ideea este ca zona sa fie ferita, in caz contrar, daca ne frecam de ceva cu zona parfumata efectul va fi de scurta durata. Prin frecare se realizeaza caldura, aceasta urmand sa evapore parfumul. In nici un caz nu trebuie sa ne dam cu parfum imediat dupa ce am iesit din dus. Pielea trebuie sa fie complet uscata! Contrar unora, va informam ca parfumurile nu se folosesc direct pe haine! Iar ca regula de finete avem cantitatea parfumului, care trebuie sa fie relativ mica. Ideea folosirii lui este sa fie simtit doar de persoanele apropiate, nu de toti participantii la traficul pietonal.

Recomandari:

1.Paco Rabanne – One Million

2.Giorgio Armani – Acqua di Gio

3.Christian Dior – Fahrenheit

4.Chanel – Bleu de Chanel

5.Christian Dior – Sauvage

6.Hermes – Terre d Hermes

7.Versace – Eros

8.Tom Ford – Noir

9.Hugo Boss -Bottled No 6

10.Paco Rabanne – Invictus

Daca aveti alte sugestii va invitam sa lasati comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.