Ceasuri pentru bărbați – Accesorii High Class

1759
Ceasuri pentru bărbați

Domnilor, ştiţi ce timp este?

Dacă nu aţi dedus încă din titlu vă informez că a sosit vremea să discutăm  despre un accesoriu întalnit în majoritatea cazurilor în ţinuta domnilor , şi anume ceasul. Dat fiind, că la primul contact cu o persoană, strângerea de mână face parte din codul unui gentleman,impresia pe care o veţi crea va fi cu atât mai impecabilă cu cât mâna dumneavostră stângă va avea la purtător un clasic de măsurare a timpului.

În continuarea articolului consider că vă veţi putea identifica în modelele prezentate şi să vă construiţi outfit-ul imaculat cu ajutorul acestuia :

  1. Clasicul elveţian

Ceasuri pentru bărbați
Ceasuri pentru bărbați

Cu siguranţă aţi auzit despre calitatea ceasurilor elveţiene,motiv pentru care se clasează pe locul întâi întâi în domeniul de referinţă din care fac parte. Durabilitatea şi construcţia minuţioasă le recomandă şi cu toate că preţul este mai piperat se merită fiecare franc elveţian reprezentând o investiţie pe termen lung.

  1. Ceasul de buzunar

Tot un clasic îl reprezintă şi ceasul de buzunar, pe care, fie vorba între noi, domnii îl cam evită din diferite motive,însă este cel mai elegant şi totodată cel mai preţios mod de a controla timpul. Este o tehnică care datează din epoca evului mediu fiind accesorii destinate exclusiv sexului puternic, ceasul de mână fiind purtat doar de femei până în secolul al XX-lea când şi bărbaţii au accesat soluţia mai comfortabilă pentru a măsura timpul.

Ceasuri pentru bărbați
Ceasuri pentru bărbați
  1. Sport watch

Pentru că practicarea sportului trebuie să constituie o activitate în care ţinuta să nu impună altceva decât comoditate , în mod evident un ceas clasic nu ar fi fost ideal pentru o asfel de situaţie. De aceea,există ceasurile constuite exclusiv pentru practicarea activităţiilor fizice , deoarece este important să conşientizăm durabilitatea exerciţiilor sau chiar timpul pe care l-am acordat penru lucrarea corpului dumneavoastră. Asfel că,una din inovaţiile prezentului sunt reprezentate de ceasurile sport. Datorită texturii pe care o au, acestea lasă pielea să respire devenind insesizabile în timpul antrenamentului.

Ceasuri pentru bărbați
Ceasuri pentru bărbați
  1. SmartWatch

Ultimul răcnet în materie de ceasuri este reprezentat de cele smart peste care tehnologia şi-a lăsat o amprentă sesizabilă. Ultima inovaţie vă pune la dispoziţie o serie de caracteristici care vă facilitează task-urile zilnice. Practic sunteţi purtătorul unui ceas computerizat deoarece dispuneţi de aceleaşi informaţii şi aplicaţii pe care le-aţi utiliza la biroul dumneavoastră pe un computer, însă aveţi avantajul unei asistări permanente de acesta , iar transportarea nu implică impedimente fiind întodeauna mâna dumneavoastră stângă.

Ceasuri pentru bărbați
Ceasuri pentru bărbați

Redactor: Adela C.

Sursă foto: aici ; aici ; aici ; aici

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.