Ce vor femeile de la bărbați? – 5 lucruri de bază

2575
  1. Hotărâre

Oricât ar aprecia femeile barbații sensibili,trebuie ținut mine că o femeie cu tărie de caracter nu își dorește lângă ea  o altă femeie indecisă într-un complex comercial cu îmbrăcăminte. Doamnele vor să știe că fundamentul relației nu atârnă, în cădere, doar pe ea. Arătați-i că știți să vă impuneți punctul de vedere în luarea unei decizii , însă fără să abordați o atitudine neplăcută.

Ce vor femeile de la bărbați
Ce vor femeile de la bărbați
  1. Încredere

Încrederea reprezintă unul dintre elementele care stau la baza unei  relații,iar daca tipul de relație în care vă aventurați este una serioasă este absolut necesar să dispuneți de toată încrederea pe care o puteți  oferi. Femeile vor să aibă certitudinea că pot să își exprime gândurile fără să devină subiect de discuție printre cunoscuți .

  1. Compasiune

Este de înțeles faptul că și doamnele indepentente mai clacheză undeori,dar atunci de ce nu ai vrea să devi tu cel care le pune pe picioare ? Este foarte simplu. Femeile au nevoie de compasiune în asfel de momente,își doresc să fie înțelese și ținute în brațe,să fie apreciate și iubite mai mult ca oricând. De ce să îi atragi atenția asupra lucrurilor pe care le-a greșit când ai putea să le scoți în evidență pe cele în care a excelat.  Va aprecia gândirea pozitivă pe care o ai asupra ei și maturitatea cu care abordezi situația.

  1. O gândire pozitivă

Cu siguranță barbații cu o gândire pozitivă sunt cei mai sexy. Este demonstrat faptul că suntem suma celor 5 persoane din grupul nostru,iar daca femeia de lângă tine a ales să fii una din persoanele a cărei atitudine este influențată indirect de tine , atunci de ce să nu o faci cum trebuie?

  1. Maturitatea

Este cert faptul că unul din cele mai prețioase accesorii pe care un bărbat le posedă în atitudinea lui este maturitatea,iar aici nu vorbiim despre atitudinea sobră și morocănoasă,ci despre înțelepciunea de care dă dovadă în situațiile limită și soluțiile pe care le născocește.  Este de la sine înțeles că o reprezentantă a sexului frumos nu ar dori alături  pe cineva pierdut cu firea într-o situație neprevăzutul.

Redactor: Adela C.

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.