Ce trebuie sa avem in garderoba – Sfaturi practice

1337

A se îmbrăca cu stil ar trebui să fie scopul fiecărui om și felul în care te îmbraci spune multe despre dvs. Cele mai multe persoane își formează o opinie despre cineva bazându-se pe prima impresie, iar acest factor de influență are mult de-a face cu hainele purtate în public. Există câteva elementele de bază și un nivel de ingeniozitate care sunt necesare pentru a crea un aspect reușit.

garderoba-1

Prezentarea unei imagini defavorabile nu ar trebui să fie o contantă în viața noastră și o notă de originalitate va schimba înfățișarea pe care o avem. Câteva lucruri simple vă pot ajuta să dezvoltați o imagine care este puternică, autoritară și încrezătoare și care se potrivește cu personalitatea și stilul de viață a fiecăruia. Bărbații sunt sfătuiți să dețină mai multe perechi de pantofi astfel că ei ar trebui să aibă diverse pereche de pantofi care confortabili pentru o gamă largă de activități.

De exemplu, pentru  practicarea unor sporturi se vor purta niște adidași casual, care sunt buni pentru versatilitatea lor, iar perechile de cizme și ghete negre șau maro vor fi ideale pentru zilele  reci de toamnă și iarnă. Șosetele sunt, de asemenea, la fel de important, prin urmare este recomandat să vă înnoiți garderoba cu câteva perechi de ciorapi care se vor potrivi cu restul hainelor din dulap.

garderoba-2

Pantalonii sunt o parte integrantă din aspectul fiecăruia dintre noi, însă niște haine nepotrivite cum ar fi blugii largi, pot face pe cineva să arate neglijent. În mod ideal, pantalonii ar trebui să stea bine pe talie, mai degrabă decât pe șolduri. Marginea de jos ar trebui să se oprească doar în punctul în care talpa încălțămintei începe. Căutarea unor curele este simplă, deoarece culoarea și materialul sunt cele două elemente asupra cărora trebuie să vă concentrați.

Este indicat să aveți o curea din piele neagră care este clasică și o curea din piele maro la fel de elegantă. În plus, ar trebui să dețineți o curea dintr-un material textil rezistent pentru a fi purtată cu pantaloni casual, cum ar fi o pereche de blugi sau pantaloni kaki. Cumpărarea de tricouri nu este la fel de ușoară, pentru că depinde de gustul unei persoane. Hainele lejere arată bine în orice culoare, însă purtați tricourile albe pe sub restul ținutei.

garderoba-3

Hanoracele cu glugă sunt de asemenea un element de calitate la garderoba dvs, deci cumpărați mai multe astfel de articole vestimentare care sunt în culori, desene sau modele diferite și cu o grafică variată. Culorile recomandate pentru pulovere sunt negru, gri, verde, maro și albastru, iar cele simple arată și mai bine. Toți domnii ar trebui să aibă un sacou sau chiar costum întreg cu o nuanță închisă, desigur negrul este una dintre cele mai indicate culori pe care se merge la aceste ținute formale.

Cumpărarea de costume cere ca purtătorul să evalueze mai mulți factori, cum ar fi fizicul său sau tipul de job pe care îl are. Un costum bun ar trebui să se potrivească bine cu aspectul nostru, iar materialul utilizat pentru a-l face este, de asemenea, extrem de important.

Sursa foto: aici, aici și aici