Ce-şi doresc femeile de la aspectul unui bărbat ?

0
1788

Una dintre primele remarci asupra unui bărbat este clar vestimentaţia şi aspectul fizic ! Nicidecum sufletul, până la urmă nu mergi cu sufletul pe stradă.

Vestimentaţia este cheia succesului unui afacerist sau de ce nu, doar a unui domn bine îngrijit. Nu femeile trebuie să aibă grijă de aspectul bărbaţilor, ci propria persoană să se îngrijească. Nu ne taie mama unghiile şi iubita ne şterge pantofii.

Aspectul unui bărbat nu ţine doar de îmbrăcăminte, ci şi de igiena proprie. Este cel mai frumos lucru la un bărbat, o cămaşă călcată perfect, de care se poate ocupa iubita sau soţia, un costum de marime potrivită şi pantofii. Pe lângă toate aceste aspecte, pe dedesubt de haine trebuie să fie la fel de curat ca şi ţinuta.

Pe femei nu le va atrage niciodată un maiou care să-ţi etaleze muşchii sau un rozar la gât accesorizat cu un cercel în ureche.

Este cert că nu poţi fi mereu îmbrăcat la costum, dar o cămaşă poate fi potrivită la mai multe tipuri de pantaloni, casual sau blugi. Cămăşile mereu au dat un aer de bărbăţie, la fel cum iubita ta îţi poartă prin casă acea cămaşă de un alb imaculat. Poţi ieşi în evidenţă la o petrecere de tip formal, printr-o ţinută bussines casual precum o cămasă de culoare albastru deschis asortată cu o batistuţă albastru-marin, iar în partea de jos o pereche de pantaloni nu neaparat eleganţi şi o pereche de espadrile mai elegante, îţi vor da o nuanţă de bărbat modern, nu stilul anilor ’70.

aspectul unui barbat 2

Cunoscutul Mariano Di Vaio prezintă clar un AŞA DA ! Desigur că ţinutele sport, cum ar fi vestimentaţia pentru sala de forţă trebuie şi ele alese cu atenţie dacă eşti un om de afaceri. Nu vrem ca Iulia Albu să-ţi ofere un minus 2000 ca notă când îţi va analiza ţinuta sport.

Ceasul ! Nu uita de ceasul mereu elegant care va reprezenta un magnet feminin. Femeile adoră bărbaţii care poartă ceas. Timpul este preţios, iar ţinuta ta, la fel.

Creează-ţi propriul stil vestimentar, „swag-ul” este pentru fete, „classy” este pentru femei ! Alegându-ţi cu grijă hainele, îngrijindu-te, vei fi remarcat dintr-o mulţime.

Iubita ta cu siguranţă îţi va zâmbi cu mesajul „hai să mergem mai repede acasă” dacă te afli la un eveniment în care tu aduci eleganţa prin prezenţa ta.

Vestimentaţia şi aspectul fizic te aduce mai aproape de o femeie sau te trimite..departe ! Be classy, not cool ! Stilul te face remarcat, stilul face diferenţe enorme între bărbaţi şi trebuie să recunoaştem că şi bărbaţii între ei îşi admiră, critică sau invidiază stilul vestimentar.

Stilul bussines & classy nu trebuie dus la extrem, nu trebuie purtat decât cât este cazul şi când trebuie adusă o nuanţă de nou şi frumos la un eveniment special sau un party casual.

Fii tu bărbatul exemplu ! Provoacă persoanele din jurul tău să te admire, iar iubita sau soţia ta să zâmbească frumos. Fii tu mândru de tine !

 

Sursă foto: aici ; aici

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugam sa introduci numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.