Ce purtăm în zilele ploioase

17438

Cu siguranță toți dintre noi am avut momente când am subestimat vremea de afară sau pur și simplu nu i-am dat atenția cuvenită. Putem înlătura orice sentiment de confuzie, chiar dacă suntem grăbiți, ținând cont de singurul lucru esențial: nu trebuie să se umezească hainele!

                                          Ce purtăm în zilele ploioase

Pe lângă varianta pelerinei sau hanoracului impermeabil, care nu sunt tocmai plăcute estetic, cele mai bune și cunoscute variante sunt următoarele:

  • Geacă impermeabilă

Dacă în momentul în care ne pregătim să ieșim din casă afară deja plouă, putem să luăm din garderobă o geacă impermeabilă. Pe lângă faptul că nu vom avea nici o problema cu vremea, cel mai comod lucru este acela că geaca impermeabilă este foarte ușor de împachetat, ocupând astfel foarte puțin spațiu. Unii dintre noi o acceseaza și datorită faptului că este și plăcută estetic. În momentul în care nu mai avem nevoie de ea o putem pune foarte ușor in geantă, necesitând cum am mai spus puțin spațiu.

  • Ghete din piele

La fel ca și mai înainte, dacă observăm în timp util că afară plouă sau urmează, neapărat trebuie să înlocuim pantofii cu ghetele din piele. Acestea ne feresc de o situție mai neplăcută, acoperind mult mai bine zona piciorului și, de asemenea, fiind în totalitate rezistenți la apă. Cât despre versatilitate, nu vom observa o mare diferență față de perechea de pantofi. Nu vom avea de suferit nici la capitolul eleganță și nici la cel de confort.

  • Umbrela

Cu toate că am lasat-o ultima, aceasta este de departe cea mai importantă. În cazul în care faceți parte din zona persoanelor care consideră că umbrela este un accesoriu ce emană mai puțină masculinitate decât este normal, vă înșelați amarnic. Dimpotrivă, unele reviste de modă acordă bărbaților ce folosesc acest accesoriu un plus de eleganță și masculinitate. În cazul în care nu dețineți deja o umbrelă, orientați-vă la o nuanță din ținuta dumneavoastră. Modelele clasice, și de altfel cele mai apreciate, sunt cele cu culoarea: neagră, bleu și verde, bineînțeles, închis. Detaliul pe care puțini îl cunosc este că nota de eleganță și rafinament este dată de axul umbrelei. Cu cât acesta este mai lung, cu atât este mai interesant. Alt detaliu de finețe este mânerul. Materialul din care este făcut acesta este foarte important, cel mai apreciat fiind lemnul.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.