Ce își doresc bărbații

1243
„Femeia modernă nu acceptă nici măcar să aibă o haină pe care o are şi altă femeie, cu atât mai puţin să împartă un bărbat !”

Ce este cert, bărbaţii adevăraţi nu pot fi împărţiţi, ei aparţin unei singure femei. Dacă se uită subtil după o altă femeie decât cea a lui, o face pentru că este ceva din nativ, doar să se uite, nu pentru că vrea o aventură sau să se căsătorească cu acea femeie.

Dacă tu ca şi bărbat îţi doreşti mai multe femei, înseamnă că nu te încadrezi la categoria sexului puternic, bărbaţii puternici nu vor alte femei, ci vor să o aibă pe una singură în mai multe feluri. Viziunea ta asupra unei femei, trebuie să fie doar a ta, doar părerea ta, nu a încă trei persoane.

O femeie adevărată te va face să o vrei doar pe ea, iar dacă nu eşti un bărbat adevărat vei refuza acest lucru. Nu eşti mai smecher, eşti doar un bărbat.

Ce își doresc bărbații
                                                                                  Ce își doresc bărbații

Diferenţele dintre un bărbat şi un bărbat adevărat sunt enorme şi destul de multe, una dintre ele este acea că ştie foarte bine ce-şi doreşte de la o femeie, ce trebuie să aibă acea femeie ca să-i atragă toată atenţia.

Noi bărbaţii suntem dornici de nou, dornici de a afla mai multe şi de a încerca mai multe. Acest „mai mult” este adresat femeilor sau unei femei, asta depinde de ele, de cum ştiu ele să fie noi, să scoată monotonia din relaţia noastră, iar răspunsul nostru la încercările lor, va fii unul pe măsură.

Împărţirea nu prea există, pentru că un bărbat aparţine mereu unei sigure femei, iar dacă este cu mai multe, înseamnă că nu aparţine nimănui, că nicio femeie nu a fost capabilă să-i facă mintea să se gândească numai la ea.

Bărbaţii sunt atraşi în general de femeile deschise la minte, care pot fii soţii, mame, surori sau prietene, iar partea intimă, rămâne la alegerea lor. Aceste femei se numesc doamne !

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.