Ce haine nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat

1814

Iată că în cele din urmă am reușit să trecem la sezonul de toamnă și aceasta este o bună ocazie pentru a curăța garderoba dvs. și a da afară toate hainele nepotrivite despre care ați crezut ca au fost la modă la un moment dat. Bărații sunt la fel de vinovați ca și femeile pentru că strâng diferite lucruri în partea din spate a dulapurilor lor, cu speranța că vor reveni în trend.

camasa-polo

Așa că scăpați de aceste greșeli vestimentare și faceți loc unor articole noi, promițându-vă să purtați haine bărbătești la modă și de bun-simț. Acest lucru vă va da o idee în ceea ce privește îmbrăcămintea trendy pentru bărbați cu care nu veți face greșelile de stil anterioare. Puloverele sunt unele dintre elementele cele mai confortabile și demne de vestimentație pentru domni pe care le puteți cumpăra.

Ele niciodată nu ies din trend și sunt perfecte pentru a fi purtate peste orice ținută. Atunci când este prea cald pentru a purta un sacou, dar prea rece pentru doar un tricou, un hanorac este ceea ce ar trebui să îmbrăcați înainte de a ieși pe ușă. Nu puteți avea prea multe hanorace în garderoba dvs, deci bleumarin, verde și portocaliu sunt culorile de bază pe care puteți merge.

blugi-barbatesti

Cămășile polo sunt articole de îmbrăcăminte elegante care completează orice look masculin. Gulerul oferă un aspect formal la o ținută care ar putea fi purtată în mod ocazional, iar cămășile sunt perfecte pentru asortarea cu blugi sau orice alt tip de pantaloni care vă plac. Atunci când vremea se încălzește, puteți purta cămăși polo cu pantaloni scurți atunci când luați parte la activități sportive, cum ar fi fotbal și tenis.

Acestea sunt unele dintre articolele cele mai versatile de îmbrăcăminte pentru bărbați pe care le puteți avea. Criticii de modă sugerează alegerea nuanțelor de negriu, albastru și galben la cumpărarea cămășilor polo. Se recomandă să se achiziționeze o nouă pereche de blugi în fiecare an și aceasta e similară cu construirea unei colecții. Blugii pot rezista ani și ani, astfel încât să puteți să vă încredeți cu siguranță în valoarea unor asemenea haine de calitate.

pulover

Puteți alege dintr-o varietate de stiluri si culori, pentru că blugi sunt potriviți pentru a fi purtați cu o mulțime de haine pentru bărbați, cum ar fi cămăși polo, tricouri, hanorace și multe altele. Modelele prespălate, cu imprimeuri, brodate, cele regular, slim sau skinny sunt doar câteva dintre stilurile disponibile. Blugii sunt unele dintre acele articole de îmbrăcăminte cu care nu se poate da greș la multe dintre evenimentele la care participați.

După ce ați citit aceste lucruri, ar trebui să aveți o idee mai bună privind elemente de îmbrăcăminte esențiale pe care ar trebui să le includeți în garderoba dvs. articolele vestimentare discutate nu sunt singurele haine care să își facă loc în dulap, dar sunt cu siguranță unele dintre cele mai importante. Există o nesfârșită varietate de îmbrăcăminte disponibilă pentru a se potrivi stilului dvs. personal și gust, deci luați-vă timpul necesar pentru a investi în hainele pentru bărbați.

Sursa foto: aici, aici și aici