Ce accesorii vestimentare completează un costum bărbătesc?

1549

Pe lângă alegerea unei cravate de o culoare diferită care vă mai schimbă look-ul măcar un pic, există și alte accesorii vestimentare care nu sunt la fel de vizibile ca o cravată colorată, dar care se pot etala și care pot să completeze un aspect masculin modern.

Aceste accesorii sunt ușor de ales și pot fi găsite la magazinele de costume pentru mulți bărbați care vor să se îmbrace cu bun gust. Fără a merge prea departe, papionul este un bun mod de a vă schimba aspectul, iar acesta poate fi ciudat de purtat la început, dar va arăta foarte bine la cele mai multe evenimente care necesită o cravată neagră.

Papionul este unul dintre cele mai rafinate accesorii vestimentare
Papionul este unul dintre cele mai rafinate accesorii vestimentare

Bărbații nu poartă coliere în jurul gâtului ca și doamnele, așa că un papion completează o ținută frumoasă într-un mod mai puțin strălucitor. Batista de buzunar va oferi o notă de culoare care dă aspectului o mai mare profunzime. Din moment ce este purtată numai în buzunarul de la piept, batista de buzunar ar trebui să se potrivească cu cravata, așa că nu va arăta prea ciudat.

Pe partea metalică a accesoriilor, puteți purta butoni, ace de cravată, broșe și pini pentru guler. Butonii au un stil unic și dacă doriți să fiți diferit, dar nu prea îndrăzneț, atunci cel mai bun mod de a face acest lucru este prin purtarea de accesorii metalice mici. Precum o brățară sau un ceas, butonii fac o impresie bună mai ales dacă nu sunteți genul de persoană care să poarte un ceas și pot da stilului dvs. un aspect unic.

O batista de buzunar va subliniaza personalitatea
O batista de buzunar va subliniază personalitatea

Acele de cravata sunt minimaliste, însă pot fi personalizate sau simple și fac cravata să iasă în evidență, fără a adăuga prea multe elemente. Ele sunt, de asemenea, utile pentru bărbații care nu vor să lase cravata liberă. Broșele oferă și ele un aspect unic unui costum bărbați și, deși sună feminin, broșa este de fapt o modalitate buna de a ieși în evidență.

De multe ori ele aceste accesorii vestimentare se aseamănă cu statutul dvs. în același mod în care o medalie arată personalitatea celui care o poartă. Acele de gulere au fost create să servească drept stabilizatoare atunci când vântul suflă cu putere, iar în ziua de azi ele sunt, de asemenea, un accesoriu de stil și statut social.

Butonii de camasa dau o nota de rafinament
Butonii de cămașă dau o nota de rafinament

Micile piese metalice sunt o modalitate bună de a scoate în evidență unele haine în cazul în care acestea sunt legate între ele, iar vârfurile triunghiulare sunt mai bune de purtat pentru o ținută casual. Toate aceste accesorii vestimentare pot fi găsite în magazinele de specialitate pentru produse high-end, fără a vă teme de uzura care apare inevitabil asupra lor odată cu trecerea timpului.

Filozofia dvs. trebuie să fie una simplă, și anume să apreciați calitatea și exclusivitatea lor mai presus de orice altceva. Este ușor să vă completați aspectul într-un mod extrem de elegant și, în urmă cu câteva secole, statutul bărbaților erau adesea definit de ceea ce ei purtau asupra lor. Puteți avea în continuare un aspect extrem de elegant, fără a fi nevoiți să cheltuiți prea mulți bani.

Surda foto: aici, aici și aici