Câteva ponturi pentru o relație de lungă durată

1429

Deși se spune că femeile se gândesc mai mult la o relație de lungă durată, la un moment dat și bărbații se gândesc la acest tip de relație. Dorința de a avea o familie reprezintă principalul motiv pentru care la un moment dat majoritatea bărbaților se gândesc la un viitor alatări de o singură persoană. De ce am scris majoritatea bărbaților și nu m-am referit la toți? Deoarece, ca în orice situație, există și excepția de la regulă. Însă, acest articol nu este despre cei care sunt excepția de la regulă, ci despre bărbații care la un moment dat se satură de hoinărit și decid că este timpul pentru un nou început. Deoarece mulți dintre acești bărbați se află pentru prima dată în această situație este absolut normal ca aceștia să fie puși în dificultate, nu-i așa? Din acest motiv am ales să scriu acest articol, prin care eu sper să vin în ajutorul bărbaților care își doresc o relație stabilă însă nu știu foarte bine cum s-o obțină și mai ales să o mențină.
Cu siguranță că la un moment dat auzim despre așa zisele secrete ale unei relații stabile, de lungă durată și pline de fericire, nu-i așa? Cu toate acestea, din ce in ce mai puține persoane știu care sunt aceste secrete. În cele ce urmează o să prezint care sunt cele mai importante ponturi pentru relație de care un bărbat trebuie să țină cont atunci când se află într-o relație, astfel încât respectiva să devină din vis realitate.

aaa

  • Din punctul meu de vedere, și nu numai, respectul reprezintă una din cele mai importante calități ale omului. Indiferent de tipul de relație pe care îl ai cu partenera sau partenerul, respectul nu trebuie să lipsească. Astfel, respectarea opiniilor enunțate de parteneră, respectarea meseriei pe care aceasta o practică, respectarea cercului său de prieteni, reprezintă doar cateva din exemplele ce intră în categoria respect.
  • Pe lângă respect într-o relație este nevoie și de comunicare, aceasta fiind poate una din cele mai importante componente ale unei relații sănătoase și fericite. Chiar dacă am avut o zi urâtă la muncă sau suntem indispuși din cauza oricărui alt motiv nu trebuie să lăsăm ca acest lucru să afecteze comunicarea pe care o avem cu partenera. Discută mereu cu aceasta despre problemele pe care le aveți atât în viața personală cât și în cea profesională deoarece două minți gândesc întotdeauna mai bine decât unul una, nu-i așa? Pe lângă acest aspect, comunicând cu partenera nu vei face altceva decât să sudezi relația pe care o ai, lucru pe care până la urmă ți-l dorești.
  • Cred că nu mai reprezintă nici o noutate pentru nimeni că sexul reprezintă scânteia unei relații. Cu toate acestea, unii bărbați nu știu sau nu vor să știe că fericirea sexuală a unei femei nu se rezumă doar la contactul sexual. Preludiul, săruturile, mângâierile reprezintă de cele mai multe ori un aspect mult mai important pentru femei atunci când vine vorba despre împlinire sexuală decât contactul sexual.

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.