Carti recomandate pentru barbati. Te indruma si iti schimba viata!

583

Chiar daca ai un program foarte incarcat, iar timpul nu-ti permite anumite lucruri, trebuie sa-ti faci timp si pentru un moment in care sa te relaxezi citind o carte. Sunt anumite carti care te ajuta sa te redescoperi si te invata sa iti traiesti viata altfel, intr-un mod mai placut. Am facut o selectie si iti prezentam in randurile de mai jos carti recomandate pentru barbati pe care sa le citesti oricand si oriunde prinzi un moment de liniste si pace.

In viata avem nevoie de indrumari, de consolare si de modele care sa ne inspire si sa ne motiveze sa mergem mai departe, iar de cele mai multe ori nu le putem gasi in viata de zi cu zi, insa le gasim pe toate in cartile pe care le citim. Te invitam sa descoperi 6 carti recomandate pentru barbati, adevarate remedii pentru provocarile si zilele obositoare cu care ne confruntam.

Tata bogat, tata sarac – de Robert Kiyosaki

Tata bogat, tata sarac este o carte foarte buna pentru cei ce si-au propus sa devina liberi dun punct de vedere financiar. Cartea este scrisa de ceva timp, insa principiile de baza prezentate in carte sunt si o sa fie valabile tot timpul un inceput foarte bun pentru cei care doresc sa se transforme in oamenii aia mai inteligenti financiar si nu numai.

Carti recomandate pentru barbati: Marele Gatsby – de F. Scott Fitzgerald

James Gatz condus de dragostea puternica  ce o poarta pentru Daisy Buchanan ce isi schimba total viata devenind din student la Oxford, traficant de alcool si apoi faimos milionar. „Marele Gatsby” este una din cele mai puternice carti recomandate pentru barbati de dragoste din toate timpurile. Mi-a placut faptul ca aceasta carte este foarte puternica din punct de vedere vizual.

Jurnalul unui Adam – de Bogdan Marcu

Volumul I reprezinta primele interactiuni ale unui barbat, personalizat de Adam, cu femeile din jurul sau, in perioada liceului. Volumul are o poveste foarte interesanta, iar de altfel, foarte fascinanta ce a acaparat mii de cititori. Un gentleman adevarat merita sa o citeasca!

Carti recomandate pentru barbati: Barbatul si moda – de de Adina Nanu, Ovidiu Buta

Una dintre cele mai comentate carti recomandate pentru barbati este „Barbatul si moda”, care are o poveste uimitoare. Aceasta carte este rezultatul unui dialog intre o femeie si un barbat, dintre doua generatii.

The Fault in our Stars – de John Green

Povestea din spatele cartii are puterea de a transmite o multime de lucruri fascinante. Ea prezinta o poveste nemuritoare si pana si cei mai duri dintre barbati o vor indragi. Avand in vedere ca aceasta carte este si una destul de cunoscuta, cu siguranta nu veti da gres daca o veti face cadou.

Carti recomandate pentru barbati: Cel mai bogat om din Babilon – de George S. Clason

Acest ghid reprezinta intr-un limbaj simplu, principiile de functionare ale lumii financiare, scotand in evidenta o cale sigura spre prosperitate. El ofera o solutie unica prin care fiecare persoana se poate lasa calauzita de orice gand, astfel incat sa aiba succes in viata. Aceasta carte ar trebui citita fara intarziere pentru ca va oferi numeroase principii utile ce va vor ajuta foarte mult.

Acum, ca ai aflat despre cele mai cool carti recomandate pentru barbati ale momentului, citeste si despre cat de des se face detartrajul dentar.

Sursa foto: iStock.com/ Instagram.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.