Cariera depinde și de felul în care arătăm

1383

Înfățișarea unui om precede cuvintele lui, iar colegii și superiorii îi vor percepe ca pe un profesionist în drumul său spre succes, sau doar ca pe un tip obișnuit care nu pune mare preț pe reușita în carieră. Calitatea percepută a muncii unui om poate să difere în funcție de aspectul său, deci iată câteva sfaturi pentru bărbați care doresc să se îmbrace într-un mod cât mai profesional.

costum-afaceri-3

Cumpărați un costum cu o țesătura de calitate, mai degrabă decât să luați mai multe haine ieftine în culori diferite. Calitatea materialului este mai importantă decât niște simple croieli slabe, iar un bărbat care poartă un costum de poliester nu va fi considerat ca având același succes ca un om poartă ținute realizate din mătase sau lână. Stilurile pentru bărbați nu se schimbă prea mult de la an la an și este un lucru obișnuit pentru un domn să poarte aceeași ținută mai mulți ani, astfel încât să plătească pentru o țesătură de calitate.

Prima achiziție ar trebui să fie un costum bleumarin, pentru că atât bărbații, cât și femeile, percep această nuanță ca fiind o culoare de succes. Al doilea costum achiziționat ar trebui să fie gri, iar al treilea ar trebui să fie negru. După ce aceste trei costume sunt cumpărate, puteți să vă completați garderoba dvs. cu diferite culori la alegerea personală. Dacă doriți ca și alte persoane să se concentreze pe cunoștințele, aptitudinile și comportamentul dvs. profesional, atunci purtați cămăși uni în nuanțe conservatoare, cum ar fi alb sau albastru.

costum-afaceri-2

Culorile luminoase și modelele puternice vor atrage atenția asupra hainele dvs. în loc ca punctul de maxim interes să fie reprezentat de proiectele pe care le aveți. Cumpărați cravate de mătase, ca parte din ținuta dvs. profesionala, pentru că ele vor rezista foarte mulți ani cu o îngrijire adecvată. Șosetele trebuie să se potrivească cu pantalonii dumneavoastră, iar acestea este necesar să fie de cel puțin o jumătate din lungimea gambei, astfel încât numai ciorapii să se vadă atunci când stați jos.

Pantofii sunt o parte foarte importantă a aspectului cuiva care se îmbracă profesional, deci cumpărați încălțăminte cu șireturi și pe care să o lustruiți în mod regulat. Un costum frumos, cu o pereche de pantofi extrem de eleganți, va spori gradul de rafinament întreaga aparență. Alegeți câteva perechi de pantofi din piele de calitate pentru confort și ani de uzură.

costum-afaceri

Cumpărați curelele în același timp cu pantofi, iar cele de piele ar trebui să se potrivească cu culoarea încălțămintei.  Purtați bijuterii de aur și un ceas de calitate, cu un singur inel pe fiecare mână, cel mai probabil inelul de nuntă. Mergeți la medicul stomatolog pentru a vă curăța dinții cel puțin o dată pe an, de preferință o dată la șase luni. Tunsorile regulate sunt indicate în loc să așteptați până când părul arată că trebuie să fie tăiat, deci practicați o igienă personală impecabilă. Păstrați-vă mâinile curate, fără pete de nicotină și cu unghiile îngrijite, deoarece aceste detalii spun multe despre igiena personală.

Sursa foto: aici, aici și aici