Careu de asi

1317
Leonardo Di Caprio
Leonardo Di Caprio
  1. Johnny Depp

E primul in acest careu de asi, de la iamginea romantica din tinerete, la cea a barbatului „ revoltat”, considerat  insa un style icon masculin .

Linia pe  care o urmeaza in ultima vreme  J.D. este una atat de „cautata”  incat pana la urma acesta reuseste  sa se indeparteze radical de imaginea de odinioara .

Johnny Depp - careu
Johnny Depp

Acest  casual-supralicitat, dar  destul de simplu de alcatuit : tricou, esarfe, palarie, etc .,este, din punctul meu de vedere, unul mai putin reusit si consider ca palaria- intotdeauna supradimensionata,  ochelarii -intotdeauna  in plus,  barba + mustata,  alcatuiesc o imagine care  nu il avantajeaza pe JD .

       2. Leonardo DiCaprio

DiCaprio pastreaza in toate tinutele sale o nota de echilibru  si calm, conservator oarecumva, dar in sensul bun al cuvantului . Tinuta casual- simplu : camasa +accesorii,  pulover si trench, tinuta  formala: costum ( cu sau fara cravata/papion) au un numitor comun : simplitate,echilibru, bun gust.

Leonardo Di Caprio
Leonardo Di Caprio

Nu mi-a fost usor  sa accept noul look al actorului ( barba, parul prins in coada de cal )  . Cum  DiCaprio pare insa  a se simti excelent in aceasta noua ipostaza , nu vad de ce m-as ingrijora peste masura, pentru ca in esenta nu  aceasta noua infatisare ma deranjeaza, cat dezamagirea abandonarii  vechiul look, atat de  odihnitor .

      3. Will Smith , o figura carismatica, adeptul unui stil casual- optimist, degaja buna dispozitie.

Poate cea mai  <atipica > aparitie vestimentara dintre cele prezentate in acest careu (pentru ca excentrica nu o putem numi) este cea din tinerete : geaca gri argintiu; pana si in acesata tinuta, mai degraba sport, W.S. este la fel de elegant ca si in  costumele care ii vin „ca turnate”.

Will Smith
Will Smith

Ca accesoriu : palaria/sapca –o solutie cat se poate de ingenioasa  pentru o tinuta casual/eleganta

      4. Brad Pitt-un… casual-versatil (camasa, geaca, papion, costum, blugi, etc etc )

As pune accentul pe frizura acestuia. Observati tunsoarea deosebit de sofisticata, stilata , cu un aer romantic, usor rebel.  Ajutat, evident, de sarmul personal, BP scoate din anonimat sau mai degraba pune in valoare o tinuta simpla, o „banala” camasa,iar prezenta unor accesorii-ceas sau bijuterii( idee dezavuata in general de mai toti domnii)  este astfel gandita incat sa nu dea impresia de ostentativ …din cale afara !

Brad Pitt
Brad Pitt

Vedem azi un BP la maturitate,  cu palarie si ochelari de soare- accesorii pe care insa pare a le adopta  oarecumva  volens nolens   mai degraba-poate  pentru a fi in trend.

Sursa foto: aici, aici, aici si aici