Care sunt tendințele în modă pentru toamna ce vine?

0
1274

A-ți lua adio de la sezonul de vară este o senzație dulce-amară pentru că odată cu ofilirea frunzelor vine și schimbarea hainelor, dar din fericire pentru noi, tendințele de top din această toamnă sfidează monotonia care poate uneori să însoțească acest anotimp.

moda  toamna barbati 2

Eleganței și stilului li se potrivesc și culorile vii prin revitalizarea unor ținute remodelate clasice, de aceea nu trebuie să mergeți imediat la dulap și să începeți să aruncați hainele înghesuite din anii trecuți. Tendințele acestui sezon sunt accentele tradiționale, fiind recomandate pentru a ajuta bărbații să facă un lucru pentru care ei nu au atât de multe oportunități ca și doamnele, și anume accesorizarea.

Desigur că nu e nimic mai de preț decât un costum bun, dar de ce trebuie să vă opriți acolo? Este greu să se treacă linia dintre masculinitatea clasică și un pic de teribilism bărbătesc, însă în această toamnă trebuie să fiți gata să vă distrați măcar un pic cu garderoba proprie, fără a vă simți ca și cum vă asumați un risc vestimentar.

Tonuri pământii ori alb și negru sunt culori simbolice pentru sezonul care se apropie cu pași repezi. Tricourile, pantalonii și paltoanele, în orice combinație a acestor culori, pot fi găsite în dulapul oricărui domn, și așa ar trebui să rămâne deoarece clasicul nu moare niciodată, dar nu este loc pentru prea multă flexibilitate în îmbrăcăminte.

moda  toamna barbati

Azuriul, violetul sau galbenul sunt manifestări ale creativității văzute nu doar pe rochiile doamnelor, ci și oe pantalonii bărbătești care sunt purtați în medii tot mai formale. Mulți designeri celebri au explorat o direcție mai distractivă cu ținutele hibrid preferate de fiecare bărbat, ceea ce înseamnă că imaginea business casual poate merge acum cu un pas mai departe.

Sacourile, cămășile cu guler și cravatele asortate cu niște pantaloni în culori vibrante adaugă un aer de modernitate și îndrăzneală unei ținute clasice. Dacă sunteți înclinat să mergeți mai mult spre partea conservatoare a spectrului vestimentar, asigurați-vă veți completa aceste culori cu un pantalon mai lejer și adăugați o pereche cizme barete și o jachetă pentru o ocazie sportivă sau de distracție în aer liber.

moda  toamna barbati 3

Papionul este un accesoriu bine venit pentru cei care lucrează în ținute office cât este ziua de lungă. În sfârșit, papionul este acum un element vestimentar separat de fracul întâlnit în cele mai multe filme clasice de acum multe decenii. În această toamnă, purtarea papionului în sine nu mai necesită asortarea la sacou și costum și găsește o nouă întrebuințare într-un cadru mai casual și care oferă confortul necesar.

Puteți purta cravata cu un cardigan peste cămăși cu guler și pantaloni conice,dar asigurați-vă că veți adăuga un imprimeu sau model, fie deasupra, fie dedesubtul curelei pentru o apariție mai îndrăzneață. Tartanul și papioanele au devenit în acest sezon cuplul ciudat dar perfect care atrage toate privirile. Completați-vă întregul look cu o pereche de pantofi elegant, însă dacă sunteți decis să purtați pantofi sport, niște converși de calitate ar trebui să se asorteze perfect cu restul ținutei.

Sursa foto: aici, aici și aici