Care sunt secretele pentru a fi un bărbat stilat?

1517

Ideea de bărbat stilat s-a schimbat în mod considerabil de-a lungul anilor și, în timp ce blugii sunt o alegere pentru ocaziile casual, costumul bărbătesc este o necesitate, iar împreună cu câteva cămăși albe, va fi piesa de rezistență a unei persoane în trend. Vă puteți completa garderoba cu un pulover negru cu guler înalt, o curea produsă de un designer cunoscut cu modele în detaliu și pantofi noi.

barbat stilat 1

Trebuie să fiți atenți la câteva elemente care pot face un bărbat de orice vârstă să aibă un look elegant și modern. Pantalonii vor fi doar puțin mai largi în jurul taliei, dar să nu faceți greșeala să cumpărați cele mai mici dimensiuni pentru corpul dvs. Cureaua va avea un pic de flexibilitate, astfel încât pantalonii să stea natural când pășiți.

O persoană într-o formă fizică bună arată cu mult mai bine față de cineva care nu are grijă de el însuși. Un astfel de bărbat stilat emană o aură de încredere și nonșalanță, și poate testeze mai multe idei nou apărute în moda masculină. Parfumul poate fi, de asemenea, un element care subliniază personalitatea celui care îl poartă, deoarece felul în care mirosim dezvăluie destul de repede unele preferințe.

Căutați care sunt tendințele actuale în domeniul parfumurilor masculine, mergeți în magazinele de specialitate și uneori puteți chiar să luați acasă câteva mostre. Faceți acest lucru până când găsiți care este cea mai bună aromă pentru dvs. și dacă aveți bugetul pentru a-l cumpăra sau mai așteptați ceva timp până la achiziționarea acestuia.

barbat stilat 2

Moda în ceea ce privește coafura pentru bărbați este un alt element important al stilului personal. Uitați-vă prin revistele de profil sau site-uri care tratează acest subiect și găsiți un look care s-ar putea potrivi cu fața, vârsta și cantitatea de păr rămasă. Încercați unul dintre programele online care arată numeroase genuri de coafuri masculine și suprapuneți imaginea dvs. pentru a vedea stiluri și culori diferite.

Cel mai bine este să apelați la un frizer sau coafor priceput și ascultați sfatul lui despre lungimea părului și felul în care tunsoarea vi se va potrivi cel mai bine. Un bărbat stilat are unghiile îngrijite atât la mâini cât și la picioare, dar este la curent și cu cele mai recente metode de îngrijire facială pentru un aspect curat sau o barbă bine aranjată.

barbat stilat 3

Dacă aveți de gând să purtați o barbă foarte scurta, orice altceva trebuie să fie impecabil, tricoul va fi curat și fără cute, blugii se vor potrivi pe picior, jacheta va avea lungimea corectă, pantofi din piele naturală sau sintetică vor fi permanent lustruiți, iar ca bijuterie un simplu inel de aur sau argint va fi de ajuns.

Moda pentru bărbați dictează că unghiile este necesar să fie scurte, curate și bine îngrijite, așa că puteți cumpăra un set de aparate speciale, apela la o manichiurista sau aruncați o privire pe siteuri care vă vor oferi instrucțiuni și fotografii cu modul în care acestea ar trebui să arate și să fie îngrijite.

Sursa foto: aici, aici și aici