Care sunt noile tendinte in domeniul accesoriilor

1188

De multe ori ne găsim în situația de a cumpăra haine sau accesorii la modă fără a învăța în mod corespunzător ceea ce merge asortat cu acestea sau cum să le purtăm în mod corect. Există sute de accesorii la modă care se pot potrivi cu îmbrăcămintea pentru bărbați, dar este important să se aleagă cele corecte pentru o anumită ținută.

Mai jos sunt unele dintre cele mai populare accesorii și articole de îmbrăcăminte pentru bărbați, care pot alcătui o imagine ideală. Evident, există mai multe combinații și idei decât cele menționate aici, dar acestea sunt cele mai de bază și populare pentru a înțelege modul corect de a accesoriza îmbrăcămintea masculină.

Curelele din pânză cu catarame late sunt accesorii mari care merg cu o varietate de piese vestimentare pentru bărbați. Acestea arată foarte bine cu pantaloni trei sferturi, blugi și modele Chino. În funcție de cât de ostentativă este cureaua ea poate fi, de asemenea, purtată cu îmbrăcăminte formală pentru bărbați, iar modelele tradiționale din piele netedă arată perfect cu hainele casual sau ținuta de birou.

Curelele negre cu striații sunt ideale pentru îmbrăcămintea masculină de culoare mai închisă, cum ar fi castaniu, negru și albastru. Curelele albe sunt accesorii bune pentru pantaloni de culoare deschisă și pantaloni scurți, cum ar fi gri, bej, alb și galben. Odată ce purtați o curea neagră, puteți alege din garderoba dvs. și haine în culori mai luminoase, cum ar fi verde, portocaliu și galben pentru a da ținutei un aspect mai tineresc.

Șepcile sunt și ele accesorii la modă care merg bine cu haine casual și sunt ideale pentru a fi purtate în majoritatea anului. Șepcile arată foarte trendy cu o vestă din denim și o cămașă cu mâneci lungi pe sub aceasta. Aceste accesorii ar trebui să fie, în general, purtate atunci când vremea este capricioasă pentru a proteja capul de căldură sau frig.

Ele ar trebui să fie alese în culori de gri, alb sau negru, astfel încât să se potrivească cu ușurință cu hainele de zi cu zi. Șepcile, de asemenea, sunt potrivite pentru a fi purtate cu pulovere, jachete, veste și alte tipuri de îmbrăcăminte bărbătească, dar pentru ca ținuta să se potrivească în ansamblu este o idee bună ca culoarea șepcii să se asorteze cu cel puțin o parte dintre haine. De exemplu, dacă purtați o șapcă neagră ați putea avea un tricou alb și blugi negri care să se completeze într-un mod fericit.

Gențile sunt accesorii utile si pot fi purtate cu orice tip de îmbrăcăminte pentru bărbați. Fie că vă decideți să purtați haine formale sau casual, o geantă poate fi utilă pentru a transporta laptopul, portofelul, cheile și orice alt lucru care nu doriți să îndesat în buzunare. Aceste accesorii sunt, în general, realizate din piele, micro fibre sau material poliester, fiind la modă datorită imprimeurilor îndrăznețe și modelelor care vor adăuga un strop de culoare la ținuta dvs. Dacă purtați haine formale mai des decât ocazional o geantă din piele poate fi o alegere mai sofisticată.

Sursa foto: aici, aici și aici