Care este ținuta adecvată pentru ocaziile festive?

1292

Sezonul de vacanță variază, de obicei, de la sfârșitul primăverii până la începutul lunii septembrie, și este marcat de o mulțime de evenimente, petreceri și alte ocazii pentru care este de așteptat să vă îmbrăcați într-un anumit fel. Femeile au de departe cele mai mari avantaje cu purtarea a ceea ce doresc și prin varierea ținutei lor diferite feluri, dar ce se întâmplă în cazul domnilor?

tinuta speciala 3

Pentru cele mai multe ocazii de vacanță, indiferent dacă sunt casual sau formale, bărbații pot să poarte cel puțin un rând de haine sport și pantaloni largi, cu toate că cravata este opțională. Pentru o petrecere casual, ați putea îmbrăca o jachetă sau purta un pulover frumos peste un tricou cu guler, fără a vș face griji că veți părea neadecvat în aceste situații.

În cazul în care petrecerea de vacanță este într-o locație mai selectă sau în cazul în care invitația impune în mod specific că acel cod vestimentar este formal sau festiv (și nimeni nu va purta smoching), încercați o jachetă de catifea cu pantaloni gri sau un costum gri inchis sau albastru închis, cu o cravată tonală. Pentru un aer de vacanță, adăugați o cravată tematică sau șosete cu modele haioase.

tinuta speciala 2

Lucrul de reținut mereu în ceea ce privește ținutele de birou este că sunt caracterizate de bun gust. Dacă sărbătoriți o ocazie specială la birou, indiferent dacă este în timpul zilei de lucru sau imediat după orele de muncă, probabil nu va fi musai să aveți un look extrem de formal, dar ar trebui să vă gândiți serios la ceea ce veți purta la lucru în acea zi.

Nu știți care dintre cele mai importante persoane vor participa la petrecere, astfel încât să doriți să fiți încrezător cu privire la ținuta dvs. Dacă firma dumneavoastră permite un aspect business casual în cele mai multe zile, ziua petrecerii ar trebui să fie ziua în care vă veți îmbrăca mai mult ca un om de afaceri și mai puțin ca unul cu aspect casual.

ținuta speciala 1

Trucul este să arătați impecabil, adică fără cute la haine, cu părul pieptănat, etc., dar nu să nu exagerați. Amintiți-vă că trimiteți un mesaj despre dvs. în modul în care vă îmbrăcați și trebuie să vă purtați ca și cum ar fi orice altă zi la locul de muncă. Chiar dacă sunteți cu familia, și mai ales dacă sărbătoriți cu familia altcuiva, este important să vă îmbrăcați elegant, dar festiv în această perioadă specială.

Gândiți-vă la o jachetă casual sau costum pentru bărbați, o cămașă cu guler și pantaloni largi, dar puteți să adăugați și o cravată în cazul în care este mai mult decât o simplă petrecere. În timp ce toată ziua este, în general, dedicată bucuriei, aceasta este din punct de vedere simbolic o seară de celebrare, astfel încât culorile închise sunt binevenite. În cazul în care petrecerea are loc în timpul zilei, sunteți liber să purtați culori mai deschise cum ar fi gri sau albastru marin, dar păstrați o ținută formală.

Sursa foto: aici, aici și aici