Camasi barbati de culoare albastra

Astăzi o să abordăm tema ”camasi barbati„, deoarece sunt piese vestimentare ce nu trebuie să lipsească sub nici o formă din garderobă. Cămăşile sunt piese variabile ce au diferite modele, materiale, croiuri, producători şi nu în ultimul rând, preţuri. Din punctul de vedere al esteticii, cămăşile trebuie să atragă atenţia într-un mod plăcut prin îngrijire, purtare şi felul în care sunt călcate.

Pe lângă toate aceste aspecte cămăşile pot fi şi asortate cu diferite tipuri de cravate dar nu o cravată la întâmplare. În următoarele rânduri vă vom furniza informaţii despre mai multe modele de cămăşi care ar trebui să fie nelipsite din garderoba dumneavoastră.

Camasi barbati de culoare albastra

Camasi barbati de culoare albastra
Camasi barbati de culoare albastra

Au o rutină la fel de zilnică precum cele albe dar în ţesătura lor au o componenţă de alb şi albastru, carouri la o scară foarte mică, aproape inobservabilă. Contrastul bun se poate face cu o cravată mai închisă la culoare, simplă sau cu imprimeu. Pe lângă textura lor, nasturii şi butonierele ce creează un contrast continuu te vor scoate în evidenţă. Cămaşa albastră este recomandată ochilor albaştrii care trebuie scoşi la înaintare.

Camasi barbati de culoare gri cu tente de albastru

Cămaşa gri cu tente de albastru este aproape identică cu cea de mai sus doar că acel contrast este mai pronunţat decât de la cea albastră. Stilul o prezintă ca fiind o cămaşă mai puţin formală faţă de cea albastră sau de cea albă. Din punct de vedere al asortării, cămaşa gri cu tente de albastru poate fi asortată cu cravate mai colorate pentru a o scoate în evidenţă dar restul pieselor pe care le porţi să fie albastre sau să aibă în componenţa lor albastru.

Camasi barbati ”micro jacquard„

Camasi barbati ”micro jacquard„
Camasi barbati ”micro jacquard„

Dacă eşti un bărbat care are grijă de ţinuta și aparența sa, trebuie neaparat să ai în garderobă o cămaşă de acest tip. Detaliile pe care le deţine această cămaşă se referă la textură şi material. La prima aparenţă pare a fi făcută din tricot dar se simte ca una din bumbac, poate fii purtată în orice sezon. Când mergi pe ideea acestei cămăşi ea este piesa de rezistenţă a ţinutei tale şi nu este necesar să o încarci cu alte elemente, te va scoate cu siguranţă din anonimat.

Camasi barbati din Twill

Camasi barbati din Twill cu cotiere
Camasi barbati din Twill cu cotiere

O cămaşă mai puţin elegantă, având imprimeul herringbone, este adepta stilului casual şi poate fii folosită la întâlniri mai puţin formale. Aerul casual este oferit de cotierele madras care sunt poziţionate atat pe interiorul gulerului cât şi pe cel al manşetei. Cămaşa de acest tip poate fi confundată cu cea din denim datorită texturii sale.

Pentru a avea cămaşa perfectă în orice caz, optează pentru cămăşi a căror gulere au balene detaşabile iar materialul din interiorul manşetelor este în contrast cu interiorul gulerului atât prin culoare cât şi prin ţesătură.

Redactor: Mihaela M.

Sursă foto: aici; aici; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.