Camasa in pantaloni sau camasa peste pantaloni?

4384
Camasa in pantaloni sau camasa peste pantaloni 3

Subiectul camasa in pantaloni sau peste este cel abordat astazi. Sunt multe modele si culori de camasi, dar ne raportam doar la cum se poarta. La prima vedere poate pare ceva complex, ce trebuie cu atentie calculat, pentru a nu va face de ras. O sa va elucidam in continuare micile secrete de care sa tineti cont in aceasta decizie.

Camasa in pantaloni sau camasa peste pantaloni

Daca sunteti o persoana mai libertina ce poarta camasa peste pantaloni, sau una mai serioasa, ce nu ar concepe niciodata prima varianta, trebuie sa luati in calcul si faptul ca nu tot timpul depinde de dumneavoastra. Uneori suntem invitati in locuri unde trebuie sa ne integram intr-un mod placut si sa fim in acelasi ”film” cu toti. Articolele vestimentare necesare este foarte probabil sa le avem cu totii intr-un colt al garderobei. Putina atentie si interes ne-ar putea scoate din anonimatul vestimentar in care ne aflam. In continuare va spunem cele 3 detalii de care sa tineti cont:

1. Modul in care este croita marginea de jos a camasii

Este un detaliu foarte important. Ne putem da seama dupa acest aspect ce alegere trebuie sa facem. Sa nu uitati faptul ca nu toate camasile se pot purta peste pantaloni, la fel cum nu toate camasile pot fi bagate in pantaloni. O camasa scurta sau o camasa care are marginea de jos dreapta a fost conceputa pentru a fi purtata peste pantaloni. La polul opus sunt camasile care sunt putin mai lungi in fata decat in laterale, aceste fiind in aproape toate cazurile destinate purtarii formale. In timp o sa va dati seama de toate detaliile camasilor barbatesti.

Camasa in pantaloni sau camasa peste pantaloni 1

2. Design-ul camasii

Trebuie sa va antrenati putin a va da seama despre croiala sau design-ul camasii ce se poarta peste pantaloni. In cele mai multe cazuri acestea au croiala mai lejera. In caz contrar sa nu faceti greseala de a va achizitiona o camasa cu unul sau doua numere mai mari. Acordati mare atentiei liniei umerilor care trebuie sa fie perfecta.

Camasa in pantaloni sau camasa peste pantaloni 3

3. Lungimea camasii

Cel mai bun detaliu care ne poate elucida zona de purtare a camasii este, bineinteles, lungimea. Regula principala este ca acest articole vestimentar sa depaseasca zona taliei, si implicit cureaua, dar nicidecum toata lungimea fermoarului sau slitului. Daca lungimea e undeva pe la mijlocul fermoarului este destinata purtarii peste pantaloni. In cazul in care este putin mai jos de curea trebuie purtata in pantaloni. Daca nu stiti tot timpul programul, daca puteti sa ajungeti de la serviciu la club sau orice alte locatii de genul, abordati camasile casual. Daca cumva nu sunteti fani camasi ci tricouri, combinati-le cu sacouri cu epoleti.

Sursa foto: aici; aici; aici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.