Cămașa neagră – nu doar pentru ocaziile sobre

5271

Cu atât de multe culori disponibile pentru hainele din ziua de azi, cămașa neagră este uneori greu de asortat și mulți nu știu cu ce pantaloni și ce culori ar trebui să fie purtate la diferite ocazii. În timp ce mulți domni sunt atrași de cămășile negre, odată ce le iau acasă, ei nu sunt mai sunt atât de siguri cu ce să le poarte sau la ce ocazii anume.

camasa-neagra-3

Unul dintre motivele pentru care bărbații preferă cămășile negre este că, indiferent de stil, ele nu par să treacă cu adevărat dincolo de categoria de haine casual. În afară de cazul în care sunteți printre puținii bărbați care pot face orice țintă să aibă un aspect elegant și formal, cel mai bine este să se evite purtarea aceste cămăși negre la interviurile pentru un loc de muncă și întâlniri profesionale de afaceri la care este încurajat un look care adoptă cămăși de culori deschise.

Acestea fiind spuse, există multe ocazii la care o cămașă neagră se potrivește perfect și chiar vă ajuta să ieșiți în evidență printr-un aspect elegant. Dacă sunteți la o întâlnire romantică în oraș, partenera dvs. va fi mulțumită că ați luat decizia să purtați o cămașă frumoasă, pantaloni și o cravată chic pentru această ocazie, dar fără să exagerați în această privință.

camasa-neagra-2

De asemenea, puteți purta o cămașă de culoare neagra la birou dacă politica firmei ta este de așa natură încât doar cămășile și pantalonii sunt ținute acceptabile. Aceste tricouri merg extrem de bine la petreceri unde se pot purta fie pantaloni casual sau blugi. Dacă aveți de gând să purtați o cămașă neagră, este necesar să fiți extrem de atent când alegeți ce culoare de pantaloni și cravate se asortează cu aceste genuri de cămăși.

Este important să se evite purtarea unei cămăși negre cu un costum alb, cu excepția cazului în care doriți să păreți un actor dintr-un film retro de succes sau care este încă pasionat de dansuri de discotecă. Cele mai multe haine de culoare maro sunt și ele nepotrivite pentru un costum negru, din cauza faptului că cele două culori par să se suprapună destul de mult și oferă un aer ceva mai plictisitor.

camasa-neagra-1

Chiar și așa, există foarte multe combinații de modele și culori care arată foarte bine cu o cămașă neagră. De exemplu, o pereche de pantaloni kaki în aproape orice nuanță, cu excepția celor care tind să fie mai închiși decât un maro cafeniu, se vor asorta de minune cu o astfel de cămașă. De asemenea, se pot combina pantalonii cu pantofi negri și o curea elegantă.

Hainele de culoare gri deschis, de asemenea, arată foarte bine cu o cămașă de culoare închisă, și asta indiferent dacă veți alege o pereche de pantaloni în astfel de nuanțe sau un costum întreg. Griul pal are totuși un aspect ceva mai rafinat, deci se poate asorta o cămașă neagră cu pantaloni și curea în nuanțe sobre, dar hainele pot avea și un număr de modele și imprimeuri pentru un look ceva mai modern.

Sursa foto: aici, aici și aici