Cadou de Valentine’s – 5 idei de succes

1
2353

Este de înţeles faptul că ziua de 14 februarie reprezină un impedipent în rândul  domnilor, care se află neajutoraţi , în goană după cadoul ideal care să starnească entuzismul iubitelor . Cu siguranţă pernele din vitrinele magazinelor în formă de inimă, roşi şi pufoase, nu se mai află de mult pe lista pentru surpriza care se presupune că ar trebui să provoace o tornadă de zâmbete şi aprecieri. Astfel că, vă sfătuiesc să fiţi ceva mai hotărâţi anul acesta şi poate încercaţi vreuna din ideile  următoare :

1. Provoacă-i simţurile

Cadou de Valentine 1
Cadou de Valentine’s

De ce să îi faci doar ei un cadou , când poţi împuşca doi iepuri dintr-o lovitura. Nu glumeam în legătură cu hotărârea, iar dacă o surpriză cu totul imprevizibilă e ceea ce cauţi,atunci te invit să pofteşti la raionul de lenjerie intimă şi să o alegi pe cea mai sexy. Pasiunea o vei stârni cu siguranţă dacă optezi pentru culoarea roşu, iar restul … e can-can.

2. Şi cina romantică e o soluţie

Cadou de Valentine
Cadou de Valentine’s

Într-adevăr, în opinia domnilor, o astfel de surpriză apare puierilă , însă ar trebui să ştiţi că femeile chiar iubesc să fie răsfăţate. Sfatul meu este să faci o rezervare chiar la tine în sufragerie şi să creezi o atmosferă demnă de peliculele romantice  hollywoodiene . Va aprecia gestul şi mai ales efortul depus , pentru care vei fi răsplătit cu siguranţă.

3. Atenţii preţioase

Cadou de Valentine 3
Cadou de Valentine’s

Dacă te-ai decis că poate ar fi mai bine să investeşti într-un bun material ceva mai preţios decât lenjeria intimă, atunci e bine de ştiut că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale doamnelor. Rămâne la latitudinea ta modelul şi categoria din care vei alege bijuteria, fie ea un colier, cercei sau de ce nu, chiar un inel.

 4. Oferă-i o responsabilitate

Cadou de Valentine 4
Cadou de Valentine’s

 

Nu vă panicaţi ! Subtitlul nu e chiar ceea ce pare. Dacă până acum nu ai avut ocazia sau nici măcar ideea , vă anunţ că Ziua Îndrăgostiţilor e evenimentul perfect pentru a-i dărui un animal de companie. E darul ideal care vă va suplini în momentele lipsă, reprezentând totodată o mică responsabilitate.

5. În ultimă instanţă, florile şi ciocolata

mm
Cadou de Valentine’s

Doar faptul că v-aţi gândit la ele este deja un plus, iar dacă munca la birou v-a solicitat mai mult în această perioadă , într-atât încât timpul nu v-a permis o iesire la cumpărarea cadoului perfect, să ştiţi că nu este o greşeală să soluţionaţi problema cu o abordare clasică, adică buchetul cu florile preferate si cutia cu pralinele favorite ale doamnei . Vor aprecia că printre problemele dumneavoastră nu aţi uitat să strecuraţi o grijă şi pentru ele. Vă dorim un Valentine’s Day de vis!

Redactor: Adela C.

Sursă foto: aici ; aici ; aici ; aici ; aici

1 COMENTARIU

 1. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here