Burgundy – îndrăzneşte să fii altfel

12741
Burgundy

Burgundy-ul este o culoare intensă de roşu , a cărei nume provine de la regiunea cu aceeaşi denumire din Franţa , unde se comercializează vinul reprezentant pentru această nuanţă.

Cu siguranţă burgundy  va mai rămâne încă în industria modei pentru un timp , dat fiind succesul înfloritor pe care l-a căpătat , atât din partea doamnelor,cât şi a domnilor.

Burgundy

Pentru reprezentanţii sexului masculin burgundy se încadrează în categoria provocarilor , datorită intensităţii culorii care nu trece neobservată,însă de ce să rămâi la fel de previzibil în legătură cu vestimentaţia abordând clasicul costum negru ? Îndrăzneşte să fii senzaţia serii cu un costum burgundy , cu siguranţă vei fi apreciat pentru stilul debordant şi bineînţeles pentu originalitate.

Nu te îngrijora! Se potriveşe oricărui tip de ten , oricărei culorii de ochi sau de păr , deoarece nu este o culoare deranjantă dacă este purtantă în combinaţiile potrivite. Fiind o culoare rece este ideală pentru sezonul acesta , devenind totodată un must-have .

Dacă mesele de sărbători nu au reprezentat aliatul perfect,nu renunţa la această idee de costum. Poţi masca micile imperfecţiuni cu o cămasă neagră. Doamnele şi-au însuşit de mult această soluţie,de ce dumneavoastră a-ţi lăsa-o să vă scape printre degete ?

Pantofii trebuie să fie aleşi dinr-o categorie de culori neutre,cel mai indicat fiind negru pentru a nu transforma combinaţia avantajoasă într-una dezastroasă. O alegere pe cât de simplă pe atât de inspirată ar fi Black Oxford Shoes,însă dacă te consideri o fire mai extravagantă nu ezita să încerci o pereche de încăţări a căror culoare se regăseşte în cea a cosumului. Nu este greşit , însă fii atent să alegi aceeaşi nuanţă , faptul că paleta de culori din care face parte burgundy întruneşte mai multe nuanţe nu ar fi o idee prea bună să le aduci împreună.

 

Burgundy

Fii încrezător în propriul stil şi lasă-te îmbătat de culoare vinului de Burgundy . Fii chiar tu inspiraţia celor din jur şi nu ezita să spui da schimbărilor. Îndrăzneşte burgundy !

Redactor: Adela C.

Sursă foto: aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.