Cum purtăm bluza polo la costum

Cu sau fără intenție, fiecare dintre noi am adunat în garderobă bluze sau pulovere ce se poartă deasupra cămășii. Aceste articole pot fi de mai multe feluri: colorate, simple, cu dungi, cu guler și fără guler și, bineînțeles, materialul mai gros sau mai subțire. În continuarea acestui articol o să analizăm bluzele cu guler, acestea fiind de interes datorită faptului că prezintă o versatilitate sporită, putând fi abordate atât la ținutele casual, cât și la ținutele sport.

Cum purtăm bluza polo în dungi

Efectul dorit și de cele mai multe ori și obținut al bluzelor polo cu dungi este acela de a exprima putere, determinare și o masculinitate sporită. Un plus de aspect îl dă faptul că această bluză se aseamănă foarte mult cu bluza de rugby. De ce este un plus? Pentru că oricare dintre noi avem nevoie câteodată de o asociere sportivă în vestimentație.

Cum purtăm bluza polo în dungi
                                                       Cum purtăm bluza polo în dungi

Dacă fac o analiză a cunoscuților, nu cred ca am o singură persoană ce nu deține o bluză polo în dungi. Aceasta se integrează perfect sub sacou și peste cămașă. Pentru a obține un contrast puternic putem să abordăm o pereche de pantaloni gri și, de ce nu, chiar o pereche de pantofi de culoare galbenă. Cravata este un accesoriu ce putem să îl abordăm sau nu la această ținută.

Cum purtăm bluza polo simplă

Bluzele polo simple se pot purta cel mai bine peste cămăși, pe care le putem accesoriza cu niște cravate în ton. Diferența dintre culoare bluzei polo și a pantalonilor trebuie să fie vizibilă pentru a obține un contrast frumos. Ca variantă vă putem da pantalonii chino, de mai multe culori, de preferat rămânând totuși cei gri.

Cum purtăm bluza polo la costum

Suntem îmbrăcați în costum și dorim să ne transformăm ținuta elegantă intr-una casual? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să facem este să luăm o bluză polo, bineînțeles peste cămașă și pe sub sacou. De preferat este să fie totuși în culori asemănătoare. Se poate și renunța la cămașă definitiv dacă vremea și locația ne permit asta.

Cum purtăm bluza polo la costum
                                                       Cum purtăm bluza polo la costum

Informații utile despre bluza polo

Cel mai important lucru care trebuie menționat despre bluza polo este acela că este înlocuitorul perfect al unui pulover cu fermoar sau chiar a cardiganului, datorită aspectului în V al părții din față. Ce putem înțelege de aici? Că putem purta o cravată elegantă și bluza polo o va evidenția într-un mod fermecător. Ca și anotimp, este indicat să purtăm această combinație primăvara și toamna.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.