Blugii skinny – un articol vestimentar extrem de versatil

1206

Fiecare bărbat ar trebui să aibă blugii skinny în garderoba sa, ei fiind un articol de garderoba pe care îi puteți purta de dimineața până seara, deci iată câteva sugestii de fashion. Pantalonii strâmți nu sunt la fel de simpli pe cât s-ar putea crede și dacă intrați într-un magazin de specialitate sau pur și simplu vă interesați de niște haine noi, personalul de vânzări vă va pune întrebări cu privire la tipul de blugi skinny pe care îi doriți.

blugii skinny 2

Un stil de astfel de pantaloni este atât de strâns pe picior încât se aseamănă cu colanții mulați pe care îi poarta femeile. Un alt tip de blugi skinny este cel conic și strâns până la partea inferioară a piciorului iar apoi, în loc să se îngusteze, se este drept pe gambă. Mai există și alte stiluri, dar acestea nu diferă între ele în mod dramatic.

În funcție de mediul de lucru în care activați, blugii skinny sunt acum de multe ori o alegere acceptabilă pentru ținuta de zi de zi, cu condiția ca ei să nu fie rupți, albiți sau acoperiți cu logo-uri. Însă, în domeniile de lucru mai moderne, cum ar fi mass-media, astfel de haine sunt mai mult ușor acceptate și, în general, blugii închiși la culoare si cei ușor deschiși sunt tonurile cele mai potrivite pentru munca de birou.

blugii skinny

La locul de muncă, asortați blugii cu un tricou polo sau o cămașă casual, pentru că acestea sunt alegeri confortabile care adaugă o notă de profesionalism imaginii dvs. În loc de adidași, purtați o pereche de pantofi stil gheată din piele. Pentru sezonul mai răcoros, mizați pe un cardigan tricotat sau o bluză pentru un look retro și modern, de asemenea, puteți înlocui cardiganul cu o jachetă pentru un aspect mai sofisticat.

Veți fi surprins cât de bine arătați cu o astfel de ținută completată de o pereche de blugi skinny. Blugii strâmți sunt un articol vestimentar esențial pentru ocaziile casual, ca atare sunt un element versatil care arată foarte bine împreună cu aproape orice altă haină. Pentru un look strident, alegeți un tricou cu o imagine grafică sau cuvinte imprimate pe el.

blugii skinny 3

Adăugați accesorii interesante, cum ar fi o curea din piele și o pereche de pantofi cu design clasic. Pentru un aspect relaxat, purtați o eșarfă și completați-vă lookul cu o jachetă de piele dacă este frig, sau pur și simplu cu o bluză tricotată sau clasicul cardigan. În timp ce blugii nu sunt cei mai indicați într-o ocazie formală, îi puteți purta în continuare la cele mai multe evenimente ținute în baruri, cluburi și alte medii sociale, cum ar fi galeriile de artă.

Asortați blugii skinny cu un tricou pentru bărbați cu mâneci lungi și o cravată haioasă care vă vor da un aer tineresc și vesel, indiferent de ocazia în care vă găsiți atunci. Aspectul este sexy și aderă bine la tendința de chic și modern pe care o vedem în zilele noastre în cele mai multe domenii.

Sursa foto: aici, aici și aici