Bărbaţii nu se schimbă niciodată!

1451
Bărbaţii sunt cum sunt şi nu se vor schimba niciodată ! Renunţaţi la ideea de schimbare. Un bărbat nu se schimbă pentru nimeni, ci doar judecă lucrurile altfel, le vede dintr-o altă perspectivă.

Iată câteva lucruri despre bărbaţi care ar trebui descoperite de către femei:

  • Bărbaţii se uită după femei, nu că vor să aibă o aventură, ci doar că este ceva instinctiv. Nu se va holba niciodată la o femeie de faţă cu tine şi nici singur, asta dacă este un domn. Fiecare se uită doar în trecere, indiferent de vârstă, chiar si la 60 de ani, un bărbat se va uita după o altă femeie.
  • Nu sunt interesaţi de pantofii noi ai iubitelor lor. Este un subiect care pur şi simplu pentru bărbaţi nu contează. Va aprecia că iubita lor este îngrijită şi elegantă, dar nu se va uita la acest aspect.
  • Bărbaţii sunt geloşi, mai geloşi decât o femeie, dar niciodată nu vor accepta asta. Bărbaţii nu sunt atât de deschişi la acest subiect precum o femeie, preferă să fie distant dacă este gelos, decât să împărtăşească asta.
  • Bărbaţii au un cod genetic unde intră o grămadă de lucruri, precum prietenii lui, care sunt prioritari, la unii bărbaţi se întâmplă ca femeia de lângă ei să ia locul prietenilor, iar la alţii nu. Instinctul de a se uita după femei, de a lăsa capacul de la wc ridicat şi lista poate continua. Dar tu, femeie, iubeşte-l cum te iubeşte şi el pe tine. Aceste lucruri sunt instinctuale, nicidecum cu intenţie.

barbatii 2

  • Un bărbat adevărat preţuieşte o femeie mai mult decât o va face cineva vreodată, chiar dacă nu spune, face compromisuri şi calcă orgolii doar ca să vadă femeia de lângă el fericită. Este printre cele mai frumoase lucruri un zâmbet de mulţumire sau o răsplată cu aceeaşi monedă.
  • Bărbaţilor le plac femeile inteligente. Pe lângă faptul că îi atrage aspectul unei femei, eleganţa ei, îi face să-şi piardă minţile o femeie inteligentă. Se feresc de femeile complexate şi vor pe cineva să-şi ştie propriile valori dar în acelaşi timp să nu abuzeze de ele.
  • Bărbaţii se pricep mai mult decât o femeie la sex. Este un joc pentru ei acest lucru şi sunt mult mai buni la asta decât o femeie.
  • Bărbaţii ştiu să-şi aleagă următoarea iubită sau soţie, instinctul bărbătesc este unul de vânător. Pentru un bărbat adevărat este mult mai uşor să-şi aleagă iubita, doar prin gesturile făcute de către aceasta.
  • Un bărbat găseşte cel mai mare sprijin în femeia de lângă el, iar femeile inteligente ştiu asta dar o ţin pentru ele.
  • Bărbaţii nu sunt complicaţi, niciunul din rasa masculină nu este câtuşi de puţin complicat. O femeie nu ar trebui să-şi abordeze bărbatul cu tehnici complicate, doar să fie la fel de simple cu ei, precum sunt ei cu ele.
Dă-i soţiei sau iubitei tale să citească acest articol şi să procedeze în funcţie de cele spuse. Adu-o în punctul în care să te descopere prin gesturile tale!

 

Surse: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.