Bărbați efeminați – Păpuși masculine

2055
Bărbați efeminați - Păpuși masculine

Acești bărbați efeminați au apărut datorită suprapunerii modei feminine cu moda bărbătească. Toate au plecat, ca de obicei, de la bărbații care au cel mai puternic cuvânt din industrie, și anume designeri și stiliști. Aceștia se dau peste cap să anticipeze tendințele în modă, ceea ce este foarte greu de realizat. În aceste încercări fără sfârșit, a fost distrusă granița dintre femei și bărbați, și așa destul de fragilă. Așa s-a ajuns de la împrumutarea modelelor florale, a topurilor cu decolteuri generoase în V, la accesorizarea excesivă cu bijuterii de toate culorile, care mai de care mai strălucitoare, la blugi mulați și așa mai departe.

Bărbați efeminați - Păpuși masculine
Bărbați efeminați – Păpuși masculine

În această lume nebună au rămas câțiva designeri de renume care ne împărtășesc părerea despre modă, și anume că aceste croieli care de care mai îndrăznețe și culorile foarte puternice sunt destinate într-un procentaj destul de mare femeilor, pe când bărbaților adevărați cel mai bine li se potrivește un costum pe comandă, cu croieli perfecte și țesături fine.

Să nu uităm de masculinitate!

În zilele noastre se regăsesc cei mai ciudați bărbați, cei mai slabi, și cu cele mai puține principii (cel puțin vestimentare). A dispărut la o mare parte identitatea masculină și au apărut în loc gesturi provenite din categoria femeilor.

Sunt foarte mulți care exagerează cu îngrijirea personală, pensatul, epilarea și așa mai departe. La aceste aspecte mai adaugă și haine super slim.. deci rezultatul este unul înfiorător. Să nu uitam totuși că facem parte din rasa bărbătească așa că trebuie să ne purtăm ca atare! Nu trebuie sa fim genii pentru a observa impactul oferit de un tip efeminat, o păpușă masculină și un bărbat adevărat, cu un costum bespoke, accesorizat corect și cu un caracter pe măsură.

Bărbați efeminați - Păpuși masculine
Bărbați efeminați – Păpuși masculine

Nu trebuie să dați vina pe femei! Nu v-au închis în garderobele lor și v-au obligat să le purtați hainele! Așa că haideți dragi ”bărbați” să o lăsăm mai ușor cu imprimeurile florale, cu părul foarte lung, accesorii exagerate și așa mai departe. Încercați să vă regăsiți înainte de a fi prea târziu!

De un singur lucru sunt sigur în ceea ce privește tendințele astea de efeminare, și anume faptul că întotdeauna o să fie în trend un bărbat ce excelează la capitolul masculinitate, chiar dacă ușor, ușor, categoria acestora se restrânge!

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.