Bărbați disperați – Trist.. dar adevărat

2215
Bărbați disperați

Astăzi o să discutăm despre bărbații disperați. Da, pentru unele persoane acest subiect poate fi încadrat la divertisment, însă, din păcate, situația stă cu totul altfel. Partea cea mai grea este chiar a persoanei în cauză, care de cele mai multe ori este orbită de anumite lucruri încât respinge ideea de a avea vreo problemă. La polul opus însă, aproape toate persoanele din jur observă acest fapt, și chiar unii arată amuzați cu degetul spre persoana în cauză. Această regulă de negare nu se aplică însă tuturor, fiind, la fel ca în orice caz, și excepții care își recunosc și asumă starea de ”disperat”.

În continuare o să catalogăm persoanele disperate în patru categorii:

Categoria I – ”Sunt disperat pentru că sunt singur!”

În această categorie de obicei se situează două tipuri de persoane. Prima este categoria tinerilor de aproximativ douăzeci de ani care au avut fie nici o relație, fie prea puține în comparație cu majoritatea din cercul lor, iar a doua este a persoanelor ce au ajuns sau se îndraptă cu rapiditate spre vârsta a doua, nefiind căsatoriți, pe când cunoscuții lor au neveste și copii. Ambele categorii realizează că ceva nu este în regulă cu viața lor.

Bărbați disperați
Bărbați disperați

Cel mai important lucru în aceste situații este să ne analizăm ultimii ani, să observăm motivele evidente pentru care am ajuns aici și să facem niște schimbări drastice. La categoria sfaturi putem include aici următoarele: abordarea unui nou hobby, bineînțeles un sport nou, excursii cu grupuri și tot felul de activități care ne oferă ocazia de a cunoaște oameni noi.

Categoria II – ”Sunt disperat după ea dar nu știu ce să fac!”

După cum ne spune și titlu, foarte sugestiv de altfel, este vorba despre persoane care au dezvoltat de ceva vreme o pasiune puternică pentru o persoana de sexul opus și nu are nici o idee cum să ajungă într-o relație cu aceasta. Singurele ipostaze în care nu ar fi indicat să acționăm sunt acelea în care tipa este iubita unui prieten foarte bun sau alte relații de genul. Nici atunci nu este imposibil dacă trecem peste anumite valori morale.

Bărbați disperați
Bărbați disperați

În cazul în care nu este vorba de ipostaza de mai sus, trebuie să acționăm cât mai curând posibil. Câteodată, o zi sau chiar o oră face foarte mare diferență.  Logica cu care trebuie să pornim la ”atac” este următoarea: în cel mai rău caz o să fiu mulțumit că am încercat și nu o să trăiesc toată viața cu regrete de genul ”ce-ar fi fost dacă….”.

Categoria III – ”Avem o relație dar totuși sunt disperat!”

În această categorie intră persoanele care se află deja într-o relație cu persoana dorită, însă există o serie întreagă de certuri, discuții nemulțumiri care duc la această stare de ”disperat”.

Câteodată motivele pentru care unii ajung în această categorie sunt chiar dureroase, în genul: mă înșeală, flirtează mai tot timpul cu bărbații din jur, vrea să schimbe totul la mine și altele. Dacă sunteți sigur de motivele astea, sau măcar de unul din ele, trebuie să vă gândiți foarte serios la încheierea acestui capitol și căutarea unei iubiri noi. Dacă porniți de la început cu gândul că este posibil să ajungeți în categoria I, este total greșit.

Bărbați disperați
Bărbați disperați

În cazul în care jumătatea ta nu a greșit cu nimic și sunt doar niște bănuieli care îndepărtează momentele fericite din relație, trebuie să te liniștești și să acorzi încredere maximă pentru ca toate lucrurile să redevină cum au fost.

Categoria IV – ”Ne-am despărțit .. o vreau înapoi!”

În multe cazuri în categoria IV se ajunge din cauzele prezentate în categoria III. În acest caz evident că este vorba despre o despărțire dureroasă. Trebuie să îți faci o analiză sinceră și să vezi cine și cât de grav a greșit. În cazul în care tu ești vinovat, iar greșelile nu au fost de o intensitate mare, poți să iei atitudine și să încerci împăcarea, dar numai dacă ești în totalitate convins că nu o să mai repeți cele făcute. În cazul în care partenera ți-a greșit mult sau te-a înșelat, treci peste! Știu că sună ușor și defapt este foarte greu dar.. nu ești primul și cu siguranță nici ultimul!

 

Sursă foto: aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.