Bandana – un accesoriu pentru a nu trece neobservat

2413
Bandana
Bărbaţilor moderni le place să fie mereu în centrul atenţiei, să fie diferiţi, fiecare în felul lui. Cei care spun că nu-şi doresc asta cu siguranţă nu vor să recunoască. Cei mai mulţi dintre bărbaţi se folosesc de cel mai avantajos punct al lor şi anume vestimentaţia, cautând cu orice preţ accesorii sau haine care să-i scoată în evidenţă în orice postură.
Bandana
Bandana folosită în acest caz ca o eșarfă

Unii dintre ei, aleg să facă acest lucru printr-o ţinută impecabilă, aleasă cu exactitate şi care li se potriveşte perfect, iar alţii preferă să fie superficiali în ceea ce priveşte apariţia lor, dar şi prin acest lucru pot ieşi în evidenţă dacă au simţ al stilului.

Ţinutele se deosebesc între ele de la culori până la accesorii precum ceasuri, brăţări, batiste de buzunar sau/şi bandane.

Bandana
Bandana

Bandana este unul dintre puţinele accesorii pe care unii dintre bărbaţi nu vor sau nu ştiu să-l poarte, dar în momentul apariţiei sale, face ca bărbatul ce o poartă să fie diferit de restul celor din jur. Pe lângă toate acestea, bandana are câteva tipuri de cămăşi şi/sau tricouri cu care poate fi compatibilă. Cămaşa cu guler tunică, guler rusesc sau pur şi simplu cămaşa clasică. Tricourile Polo sau cel henley sunt deasemenea piese vestimentare care se potrivesc cu acest tip de accesoriu.

Bandana
Bandana

Bandana are şi avantaje pe lângă punerea în evidenţă a unui bărbat, a unui domn ce se respectă. Unul dintre avantaje este că oferă o pată de culoare aspectului tău, îndeplineşte aceeaşi funcţie cu batistuţa de buzunar.

Un al doilea avantaj este că atrage atenţia prin poziţionarea sa, care e una centrală în partea de sus şi care oferă o anume impunere faţă de persoanele din jur.

Bandana, deşi era acum mult timp specifică bandiţilor şi hoţilor, continuă să câștige poziții în clasamentul accesoriilor din ultima vreme. Bandana stă la graniţa dintre clasic şi casual, oferă masculinitate şi fermitate în concordanţă cu nonconformismul.

 

Sursă foto: aici ; aici; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.