Avantajele unui costum made to measure

1713
New Bespoke Suits for Men – Dress Yourself Accordingly

De foarte mult timp, un costum bărbătesc este unul dintre cele mai importante piese de îmbrăcăminte ale domnilor. Motivul pentru care a devenit extrem de popular printre reprezentanții sexului masculin se datorează potrivirii și aspectului hainelor.

 

Un costum bine croit vă poate face să arătați minunat și, deși nu există nicio lipsă de costume gata făcute disponibile pe piața de vânzare cu amănuntul sau magazinele online, găsirea unei ținute care vi se potrivește perfect și este confortabilă poate fi o mare problemă. În cultura corporatistă, prima impresie este totul și un costum care este făcut la comanda este conceput pentru a sublinia persoana dvs, iar aceasta va transmite clienților mesajul că aveți un ochi format pentru stilul elegant.

Un costum bine croit poate dezvălui chiar personalitatea fiecăruia dintre noi, ceea ce în mod normal nu se întâmplă în cazul articolelor de îmbrăcăminte readymade. Mai jos sunt câteva avantaje dacă veți alege un costum la comandă și complet personalizat în funcție de particularitățile dvs. Puteți alege țesătura care vă place, cu toate că există o mulțime de opțiuni în ceea ce privește materialul dacă veți cumpără costume gata făcute.

costum barbatesc 3

De asemenea, este știut că, dacă ne place o haină, nu este neapărat să ne placă și croiala sau în cazul în care cusăturile sunt bine, s-ar putea să nu ne placă și țesătura. Prin urmare, costumele personalizate  sunt întotdeauna o opțiune bună pentru că vă puteți decide dacă materialul va ascunde kilogramele în plus sau veți purta o țesătură rigidă care vă va oferi imaginea fermă de care aveți nevoie, de obicei, la costumele pentru bărbați.

Un costum bărbătesc special croit este realizat pentru a se potrivi corpului dumneavoastră din toate unghiurile. Bărbații și femeile au tipuri de corp care sunt foarte diferite, așa că de ce să cheltuiți bani pe un costum obișnuit disponibil pe piață și care este făcut pe mitul corpului uman perfect proporționat? De asemenea, puteți oferi sugestiile dumneavoastră personale cu privire la ceea ce doriți de la costum, fie că vă plac mânecile lungi sau dacă acestea ar trebui să fie scurtate cu câțiva centimetri ori dacă doriți ca pantalonii dumneavoastră să fie de lungimea gleznei sau puțin mai scurți.

costum barbatesc 2

În mod normal, mulți bărbați evită costumele prea elegante, deoarece ei cred că acest tip de haine sunt scumpe. Fără îndoială, costumele pentru mediul office costa mai mult decât cele obișnuite, dar nu la fel de mult pe cât cred cei mai mulți domni. Costul unui costum bărbătesc depinde în totalitate de croitorul pe care îl alegeți, deci dacă optați pentru hainele unui designer cunoscut, el va percepe mai multi bani decât dacă încercați costumele obișnuite care s-ar putea să nu necesite o sumă atât de mare.

Un altă avantaj al unui costum special făcut pentru dvs . este faptul că mulți croitori sunt experți în ceea ce fac. De aceea, ei vă pot ghida în legătură cu tipul de accesorii care vă prinde cel mai bine sau care ar trebui să fie lungimea hainelor, acestea fiind de obicei o problemă pentru destui dintre noi.

Sursa foto: aici, aici și aici