Atitudinea fermă a unui bărbat se observă de la o poştă

2677
Un bărbat adevărat are mereu ceva de invidiat de restul bărbaţilor, iar pentru femei, reprezintă un model. Un bărbat modern şi ordonat îşi va face ordine în idei şi va venii mereu cu o decizie bine structurată.

Bărbatul elegant, îmbrăcat cu bun gust, nu va curta niciodată o femeie care este  cu o clasă mai jos decât el, frumuseţea unei relaţii stă în ambii parteneri.

Este adevărat că echilibrul unui bărbat se află într-o femeie, dar în situaţii de criză, nu va plânge şi nici nu va face isterii. Deciziile unui bărbat sunt întotdeauna gândite la rece, atitudinea promtă nu va întârzia să apară.

Toate aceste lucruri nu i se potrivesc unui mincinos sau unui bărbat vulgar, atat prin atitudine cât şi prin vocabular.

Exista 100 de feluri în care un bărbat poate demonstra că este demn, inteligent şi chibzuit.

Demnitatea unui bărbat se observă mai întâi faţă de el însuşi, apoi comportamentul său faţă de cei din jur. Vocabularul său nu va conţine la fiecare propoziţie câte un cuvânt obscen, ci va încerca să procedeze cu calm într-o postură mai dificilă.

Inteligenţa nu poate fi etalată doar în faţa unei femei pe care vrea să o impresioneze, ci în faţa tuturor celor din jur. Un bărbat îşi cunoaşte propriile valori, iar gradul său de respect de sine se vede după femeile pe care le curtează.

Punctualitatea face parte din chibzuirea unui bărbat. Nu ţine doar de problema financiară ca un bărbat să fie chibzuit, cât şi de cum face lucrurile. A fi punctual la o întâlnire, amoroasă sau de afacerei, înseamnă că acea sau acele persoane sunt importante pentru el, iar acest lucru este de apreciat.

Coerenţa, printre cele mai rar întâlnite calităţi ale unui bărbat. Nu repeta de mai multe ori o propoziţie, cine vrea să te înţeleagă o va face cu siguranţă, fără ca tu să explici. Gândeşte de 100 de ori o vorbă înainte să o scoţi pe gură.

Frumuseţa atitudinii unui bărbat se observă prin comportamentul său faţă de cei din jur, cum îşi tratează colegii de servici, cum îşi tratează părinţii şi pe cei neajutoraţi.

Un mic secret al unui bărbat adevărat este că ştie să citească oamenii doar privindu-i, aşa îşi va alege prietenii şi îi va evita pe cei care îşi poate creea conflicte. Limbajul trupului în ceea ce priveşte femeile, îi este cel mai la îndemână mod de a citi o femeie.

Atitudinea este deseori asemănată cu un accesoriu, este la fel ca o cămaşă, nu poţi purta un sacou fără o cămaşă. Este ceva ce poate fi controlat, ce poate veni doar dacă vrei tu, nu este vorba de noroc sau de citit în stele, ci pur şi simplu de cât de inteligent eşti să ştii să-ţi controlezi stările şi emoţiile.

Acest lucru defineşte un bărbat mai mult decât orice, un bărbat cu atitudine fermă şi pozitivă este mai greu de găsit, iar ca femeie trebuie să te ridici mereu la standardele lui.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.