Atitudinea bărbatului – primul lucru observat de către o femeie!

2185

Atitudinea cât şi caracterul fac diferenţa între un bărbat şi un băiat. Femeile puternice nu vor căuta niciodată un partener de viaţă mai slab decât ele iar cerinţele bărbaţilor de la o femeie sunt ca aceasta să se ridice la standardele lor.

Prin atitudinea bărbatului înţelegem atât comportamentul cât şi ţinuta care de obicei impune ceva.

Un adevărat domn va şti mereu ce îşi doreşte şi care sunt următorii paşi ai săi. Atitudinea bărbatului faţă de o femeie face parte din abordare, niciodată o femeie puternică şi independentă nu va dori să îşi irosească timpul alături de un bărbat care nu-i acordă atenţie sau care este interesat doar de el.

Atitudinea faţă de o femeie nu este singurul lucru care poate fi apreciat, atitudinea faţă de cei din jur îl face pe un un bărbat să fie cu adevărat un domn. Timpul tău domnule, ştim că este preţios dar acordăndu-i ajutor unui trecător te va integra mai frumos în societate.

Încrederea de sine face şi ea parte din atitudinea unui domn. Demonstrează-ţi întâi ţie că eşti stăpân pe propriile decizii, iar mai apoi celor din jurul tău. Exprimă-ţi sentimentele şi emoţiile într-un mod unic prin care să te remarci.

Spune “ mulţumesc ” de câte ori ai ocazia. Devin-o un model pentru alţi bărbaţi şi îmbogăţeşte-ţi cultura generală, este un lucru de apreciat în societatea contemporană deoarece tot mai mulţi bărbaţi culţi se pierd printre BMW-uri şi portofele.

Atitudinea bărbatului

Revenind la cele care ne sprijină necondiţionat, comportamentul faţă de o femeie, indiferent că este mamă, soţie, iubită sau prietenă trebuie să fie după un anumit criteriu, ce îţi doreşti tu de la ea. Dacă îţi doreşti sprijin din partea mamei tale, sprinjin-o şi tu la rândul tău. Atenţie din partea soţiei ? Floare la ureche ! Apelează la romantism şi soţia ta va vorbi cu siguranţă despre tine la prietenele ei iar când oboseala de la muncă te pune la pământ, mâncarea caldă şi un masaj înainte de culcare vor veni cât ai clipi !

Atitudinea bărbatului, a domnului societăţii noastre asigură succesul său sau de ce nu, eşecul.

Succesul face şi el parte din atitudinea unui domn, nu al unui baiat care crede că soarele se învârte în jurul său, iar femeiele cad ca secerate la roţile maşinii lui. Succesul nu constă în banii părinţilor şi în realizările lor, ci în propriile forţe. Este adevărat că faima te schimbă, dar rămâne la alegerea ta dacă ai o atitudine lăudabilă sau una de criticat.

Eşecul, la fel parte din comportament, te poate face atât mai ambiţios pe deoparte, cât şi un laş care se opreşte din încercări la primul eşec.

Dragi bărbaţi, atitudinea pozitivă, zâmbetul, romantismul, bunele maniere dar şi comportamentul vor fii întotdeauna la moda ! Fii fashion prin positivism nu doar prin ţinută, iar apoi lasă succesul să vină singur în bratele tale ! Nu uita că femeile puternice sunt în căutare de bărbaţi puternici şi independenţi!

 

Sursă foto: aici , aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.