Asortarea diferitelor accesorii la ținutele casual sau formale

1489

Când vine vorba de accesorii de modă, bărbații tind să dețină doar unul din fiecare tip. Acest lucru nu înseamnă că acestea sunt lipsite de importanță, din moment ce accesoriile pentru bărbați se pot adăuga și oferă detaliu multor ținute casual dar și formale.

curea-accesorii

Cheia pentru cumpărarea lor este, prin urmare, versatilitatea, ceea ce înseamnă că ele se vor integra perfect în orice look pe care îl alegeți. Formele, culorile și modelele clasice sunt cel mai bun mod de a asigura flexibilitatea în vestimentație, dar acest lucru nu presupune și că ținuta trebuie să fie plictisitoare. O curea clasică ar trebui să se asorteze cu restul hainelor dvs. și, prin urmare, nu ar trebui să fie un element ostentativ.

În mod ideal, toți domnii ar trebui să dețină o curea formală și una casual pentru blugi, deoarece sunt foarte diferite și nu trebuie să fie îmbrăcate cu hainele greșite. O curea formală are o lățime mică (de obicei 3 centimetri sau mai puțin) cu o cataramă mică, și este făcută din piele strălucitoare. În cazul în care aveți de gând să cumpărați astfel de accesorii, ele ar trebui să fie negre pentru că cei mai mulți bărbați poartă pantofi formali negri, spre deosebire de încălțămintea maro sau cafenie.

butoni

Atunci când va achiziționați o curea pentru blugi, este recomandat să vă orientați spre catarame strălucitoare doar dacă dețineți deja o curea ceva mai clasică. Pentru un plus de versatilitate, uitați-vă după o curea reversibilă care vă oferă opțiunea de a purta un model maro sau negru. Dacă vorbim despre accesorii pentru bărbați pentru ținute formale, fiecare domn ar trebui să aibă și o cravată și butoni.

Ținuta de lucru a devenit mai informală odată cu adoptarea business casual, și, prin urmare, accesoriile formale nu mai sunt la fel de importante cum au fost altădată. Există întotdeauna ocazii când este nevoie să fiți îmbrăcați la patru ace și este vital să fiți pregătiți pentru aceste situații. Pentru o cravată care se asortează cu multe genuri de ținute, se recomandă un model cu dungi și o culoare predominant clasică, cum ar fi bleumarin sau vișiniu.

geanta

Trebuie să se evite cravatele foarte ostentative și cu modele foarte complexe, deoarece acestea nu se vor potrivi la toate ocaziile. O idee bună este să se asorteze culoarea dominantă a cravatei cu butonii de manșetă, cu toate că acest lucru ar putea însemna că alte cravate nu se vor potrivi cu manșeta respectivă.

Pentru o pereche de butoni care se vor asorta cu orice cravată, de ce să nu alegem un model realizat din crom, care oferă un aspect elegant? Rezumați-vă la formele clasice, cum ar fi cele ovale, rotunde sau pătrate și pentru a evita orice probleme de vestimentație.

Gențile pentru bărbați sunt din ce în ce mai populare, cu desene sau modele care le fac să arate chiar mai elegante. O geantă care se poartă pe umăr este cea mai bună alegere, deoarece este potrivită pentru toate ocaziile și poate fi purtată atât cu hainele casual, cât și cu cele formale.

Sursa foto: aici, aici și aici