Asortarea accesoriilor din piele în funcție de culori

1172

Una dintre cele mai frecvente întrebări în lumea modei pentru bărbați este modul în care să se asorteze o curea cu pantofii domnilor. Aceasta este o dilemă care pare să încurce oameni din întreaga lume, ca să nu mai vorbim de potrivirea acestor piese împreună cu alte accesorii, cum ar fi ceasuri, mănuși, genți, portofele și jachete.

accesorii 3

Cu toate acestea, nu este atât de complicat și cu răbdare veți construi o imagine elegantă pe de-a întregul, permițându-vă să adăugați și să asortați alte articole vestimentare cum doriți. În ciuda ceea ce s-ar putea crede, nu există reguli superficiale cu privire la modul de în care vă puteți asorta accesoriile din piele. Există desigur principii ale stilului clasic dar uneori, abaterea de la aceste reguli poate face un look banal să fie plin de viață și modern.

Cu toate acestea, pentru începătorii într-ale modei sau cei care nu sunt siguri cum se combină mai multe articole din piele, aici sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta pe parcurs. Pentru mulți bărbați, cureaua și pantofii sunt principala lor preocupare în ceea ce privește stilul. În timp ce aceste lucruri pot fi asortate în modul cel mai simplu, de asemenea se pot face mari greșeli vestimentare.

accesorii 2

Cheia pentru ca pantofii și cureaua să se potrivească este să alege articole de culoare și design similare. Observați că accesoriile trebuie doar să aibă o culoare similară, nu identică. Alegeți curele și pantofi în aceeași gamă cromatică, adică negre cu tonuri de negru, de exemplu, și nu este nevoie să fiți prea meticuloși cu privire la aceasta, deoarece identificarea unei nuanțe perfecte de maro care se potrivește cu pantofii dvs. ar fi o pierdere de timp.

O ușoară discrepanță de culoare vă va da un aer de nonșalanță rece, dar aveți grijă să nu fiți prea permisivi când vine vorba de asortarea culorilor. O pereche de cizme maro închis purtate cu o curea de culoare maro deschis, de exemplu, ar putea să vă dea un aer de bărbat leneș și neșlefuit. În ciuda acestui fapt, există unele culori pe care ar trebui să le evitați cu orice preț când vine vorba de asortare.

accesorii

Dacă doriți să introduceți un element de culoare strălucitoare în ținuta dvs, limitați-vă la doar un singur accesoriu. De exemplu, o curea de culoare verde aprins ar putea fi o dovadă minunată a personalității dvs, permițându-vă să creați o ținută deosebit de frapantă. Cu toate acestea,  purtarea și a unei perechi de pantofi verde aprins va părea foarte ciudat și ridicol.

Apoi, trebuie să vă gândiți la formalitate, de exemplu nu ați purta la o cină un sacou elegant cu niște pantaloni de jogging, astfel încât de ce ați combina accesoriile rafinate cu cele casual? Chiar dacă se potrivesc culorile, o pereche de mocasini casual din piele întoarsă ar arăta ciudat dacă îi purtați cu o curea mare și strălucitoare, și care este făcută din piele de aceeași nuanță, dar subțire. În mod similar, o cataramă mare ar arăta nelalocul său atunci când este combinată cu niște pantofi perfect lustruiți.

Sursă foto. aici, aici și aici