Ambiţia şi orgoliul – un plus sau un minus ?

0
1588

Bărbaţii care nu renunţă şi au un scop bine stabilit sunt mai atrăgători decât cei care nu deţin aceste lucruri, dar oare ambiţia excesivă duce la ceva bun ?

Ambiţia şi orgoliul trebuie administrate într-o doză foarte bine proporţionată, astfel nu vei trece „peste cadavre” ca să-ţi atingi scopul şi nici nu vei fii catalogat ca un orgolios care nu poate accepta şi ideile altora.

Cheia succesului este ambiţia, perseverenţa şi nu în ultimul rând dexteritatea. Obţine succesul combinând aceste atu-uri în mod egal.

Ambiţia este deseori dobândită prin aspiraţii, ceea ce vrei să devii cu adevărat te face să fii mai abiţios, să lucrezi din greu şi să evoluezi. Nu confunda niciodată ambiţia pentru o stare cu ambiţia pentru o femeie, femeile nu sunt trofee şi nici lucruri materiale.

Ambiţia
                                                                                                     Ambiţia

Ca bărbat adevărat trebuie să ştii ce înseamnă cuvântul „NU”, când vine vorba de femei, nu să te ambiţioneze să continui să presezi o femeie. În legătură cu ceva ce îţi doreşti iar răspunsurile din jurul tău sunt negative, acest lucru este motivaţional, sau cel puţin aşa ar trebui să fie. Când feedback-ul pe care îl primeşti este negativ, demonstraţia ta trebuie să fie fabuloasă, să arăţi că se poate şi fără susţinere morală.

Orgoliul. Bărbaţii sunt cele mai orgolioase vieţuitoare, iar orgoliul la rândul său trebuie să fie în doze mici. Orgoliul tău de bărbat trebuie să fie la locul lui, dar nu abuza de el ! Dă-le dreptate şi celor din jurul tău, când au, respectă-i spaţiul soţiei tale şi nu lăsa niciodată loc de interpretări ! Spunând o propoziţie vagă, cu mai multe sensuri, orgoliul tău este deseori confundat cu ipocrizia.

Unii bărbaţi au tendinţa de a nu recunoaşte că sunt geloşi, din orgoliu, bineînţeles. Gelozia se află în fiecare, depinde de propria persoană cum o lasă să influenţeze.

Doze mici din fiecare calitate, din fiecare aptitudine pe care o ai, te vor face să ajungi pe culmile succesului, depinde de cum arată ţelul tău. Ambiţia, accesorizeaz-o cu calm, iar orgoliul cu altruism, aceste elemente sunt necesare în viaţa fiecărui om.

 

Sursă foto: aici ; aici

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugam sa introduci numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.