Alegeți-vă hainele în funcție de silueta dumneavoastră

0
1104

Alegerea unui stil trendy de îmbrăcăminte pentru bărbați nu vă oferă și garanția că veți arăta bine și acest lucru e cauzat de faptul că domnii au și ei diferite forme ale corpului. Astfel că o haină care cade cum trebuie pe o persoană nu este necesar să arate bine și pe alta, iar dacă sunteți să vă creați imaginea perfectă trebuie mai întâi să vă cunoașteți atributele fizice.

haine bărbati 3

Silueta unui om este de obicei dictată de vârsta sa, iar pe măsură ce trec anii, nivelul metabolismului nostru încetinește. Acest lucru explică straturile de grăsime care apar și sunt destul de vizibile indiferent de hainele pe care le purtăm. Din cauza aceasta, îmbrăcămintea creată pentru cei mai tineri nu este neapărat potrivită și pentru cei mai în vârstă, dar cu toate acestea, nu ar trebui să oprească niciun bărbat din scopul său de a arăta bine.

Oricine poate urma obiceiurile alimentare sănătoase și programe de antrenament care pot ajuta corpul să fie în formă și ulterior, fiecare dintre noi ar trebui să alegem un stil vestimentar care ni se potrivește în mod individual. Poate că sunteți un tip adult care a încercat deja să se antreneze și totuși încă nu arătați bine într-o anumită ținută.

haine bărbati 2

Cel mai indicat atunci este să cumpărați haine care să se potrivească pe silueta dvs. În primul rând, uitați-vă într-o oglindă care vă arată tot corpul și asigurați-vă că toate elementele sale sunt aliniate, astfel încât imaginea din ea să nu arate distorsionată. În al doilea rând, stați drept în fața ei și observați raportul dintre umeri, talie și solduri.

Acest lucru vă permite să vizualizați forma generală în mod corespunzător pentru a vă îmbrăca conform tipului dvs. de corp. Dacă aveți dificultăți în a face al treilea pas, luați-vă un prieten de încredere care poate oferi o evaluare onestă. Aspectul general al unui om este, în general, clasificat în funcție de greutate – gras și slab și înălțime – înalt și scund, existând mai multe combinații care pot ieși din aceste elemente de bază.

haine bărbati 1

Aceste combinații reprezintă diferitele caracteristici pe care trebuie să le observați, iar prima este cea de înalt și gras. Acest lucru implică faptul că toate hainele pe care le veți purta sunt mai mari decât în mod normal, deci dacă este posibil, este bine că toată vestimentația să fie creată special pentru dvs., astfel încât aceasta să vi se potrivească bine. Poate vreți să purtați o vestă cu buzunare cusute pe exterior, deci asigurați-vă că dimensiunile buzunarelor sunt proporționale cu mărimea vestei.

Bărbații cu un aspect înalt și subțire trebuie să fie atenți să nu aleagă haine care sunt prea largi, deoarece acestea îi fac să pară neglijenți. Vestimentația care nu este nici prea largă, nici prea strâmtă li se potrivește perfect. Cel mai bun stil de îmbrăcăminte pentru cei mai scunzi și grași este cea care nu are niciun contrast, pentru că hainele lăbărțate nu le-ar favoriza silueta. Pentru bărbații scunzi și subțiri, tăieturile mari trebuie să fie evitate deoarece ei pot arăta și mai mici în astfel de haine.

Sursa foto: aici, aici și aici