Afrodisiacul perfect este iubita

1298

Este cunoscut faptul că există o categorie de femei care nu acceptă sub nici un fel să întrețină relații sexuale fără implicarea într-o relație serioasă, cu perspective de viitor. Problema intervine însă la noi, bărbații, care suntem conduși de dorința de a face sex. Această dorință uneori duce la compromisuri sau la acceptarea unor situații pe care nu le analizăm destul.

  • Așadar, din dorința de a ne culca cu o femei, ne trezim uneori în relații. Dacă singurul criteriu aplicat în momentul începerii relației
    a fost condus de dorința sexuală, ne trezim într-o zi total nesatisfăcuți, simplul fapt ca avem o parteneră nefiind aproape egal cu zero. De ce ? Pentru că la un moment dat suma compromisurilor făcute împreună cu o compatibilitate scăzută duce aproape sigur la un dezinteres total.
    Putem încerca descântece, ceaiuri, regimuri, pentru a deaprinde dorința de la început, însă toate vor fi fără rezultat pentru că aceasta relație a fost sortită eșecului de la început.
aaa
Afrodisiacul perfect
  • Categoria cuplurilor care încă se bucură de partide de sex frumoase după mai mulți ani sunt majoritatea OPEN MIND și au trăit, pe tot parcursul relației, numai momente pline de erotism și deseori, de nou, experimentând împreună.
  • În schimb cuplurile cu probleme recunosc că nu au fost in extaz nici măcar la primele partide de sex, iar pe parcursul anilor au tot renunțat la anumite dorințe, fantezii, în special cele ale bărbatului.
  • Esența este una singură: cel mai tare și rezistent afrodiziac este iubita. Rezolvarea eventualelor probleme ce apar după ani se pot rezolva chiar de la începutul relației prin discuție și expunerea dorințelor și fanteziilor. În cazul în care iubita este de acord iar rezultatul este o serie de experiențe sexuale plăcute vă aflați la începutul unei relații frumoase și de viitor, iar în caz contrar măcar știți în ce barcă vă aflați și puteți rămâne mai bine singurei, la mal, fiind mai bine.

 

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.