Accesorii bărbați – Cum se accesorizează o cămașă

2729
Cămăşile reprezintă un plan de rezervă când nu ştii cu ce să te îmbraci, fie ele în carouri, colorate sau albe, mereu sunt la îndemână când rămâi în pană de idei. Accesorizarea lor este simplă şi dacă ştii să o realizezi cu bun gust, vei schimba întreaga ţinută.

Iată cu ce se poate accesoriza o cămaşă albă sau de altă culoare fără a face mari eforturi:

Adaugă un ceas de mână elegant, mereu vă oferă un aer de fashionist, iar acest lucru vă face să străluciţi în fața doamnelor. Ceasul trebuie neaparat să aibă un design simplu, pentru ca şi cămaşa să fie în elementul ei, fără a avea linii, buline sau carouri.

Accesorii bărbați
                                                                        Accesorii bărbați

Butonii, mereu schimbă întreaga ţinută, la fel, la cămăşile simple, aduc un plus de eleganţă şi masculinitate. Nu mulţi bărbaţi optează pentru butoni, ceea ce nu este neaparat greşit, pentru că nu toată lumea ştie să-i accesorizeze aşa că mai bine nu-i poartă. Butonii mari şi cu un design diferit şi strălucitor, schimbă tot casualul şi îl transformă în classy.

Accesorii bărbați
                                                                     Accesorii bărbați

Poartă cămaşa băgată în pantaloni! Pe cât este de simplu să o porţi aşa, pe atât este de complicat să rămână în pataloni în cazul în care este prea scurtă. Așadar, când alegi să-ţi achiziţionezi o nouă cămaşă ai grijă la lungimea ei, să-ţi poată rămână în pantaloni chiar dacă stai pe scaun.

Bretelele, uşor de aranjat, dar nu la orice ţinută, de obicei se poartă la ţinutele casual, dar şi la cele elegante având în vedere că trebuie să fie neaparat de culoarea neagră. Bretelele sunt la fel ca şi cămaşa, o alternativă când nu ştii cu ce să te îmbraci.

Accesorii bărbați
                                                                     Accesorii bărbați

Cravata, slim sau normală, clar vă face mai bărbaţi ca niciodată ! Femeile întotdeauna au adorat bărbaţii care şi-au ales o cravată potrivită stilului lor. Nodul ei trebuie realizat corect, să arate impecabil.

Gulerul, NICIODATĂ RIDICAT ! Nu, nu se face acest lucru. Gulerul trebuie să fie lăsat în jos, peste cravată sau papion.

Cele mai bune sfaturi despre îmbrăcăminte le găsiţi pe Clubul Domnilor !

 

Sursă foto: aici ; aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.