Eşecul în abordarea unei femei

0
1747

Abordarea unei femei. Ce trebuie să NU faci!

Nu încerca vreodată să-i faci ochi dulci unei femei care este într-o relaţie, o femeie adevărată te va respinge total şi îşi va face o părere foarte proastă despre tine. Asta dacă nu, iubitul sau soţul ei are 60 de ani şi o vilă în Pipera.

Dacă pe plajă la Mamaia stai cu berea în mână şi fluieri după fundul unei femei şi încerci să o agăţi dacă o vezi singură, ai eşuat ca bărbat ! Desigur că tipul femeilor are şi el o abordare specifică, nu vei reuşi să inviţi o femeie în oraş sunând-o cu număr ascuns sau scriindu-i „kf pysi ?”- AŞA NU ! dar unele fete pot fi accesate şi în acest mod. Este trist că în anul 2015 încă există bărbaţi sau femei care eşuează în comportament. Secolul tehnologiei ar fi trebuit să facă oamenii mai inteligenţi, nicidecum mai pasivi.

Eşecul în abordarea unei femei vine atunci când crezi că poţi avea pe oricine. Nu, nu le poţi avea pe toate. Poţi avea câteva, dar mereu va exista acea „ea” care te face să le uiţi pe celelalte.

abordarea unei femei 12

Ca să nu dai de probleme în încercarea de a intra în vorbă cu o femeie trebuie să NU faci următoarele lucruri:

  • NU urmări orice lucru pe care-l face. Va crede că eşti un obsedat şi o să caute să evite locuri unde eşti şi tu.
  • NU încerca să o agăţi cu replici de pe internet.
  • NU o privi insistent dacă este cu iubitul sau soţul ei. În cel mai bun caz te vei alege cu o înjurătură din partea amândurora.
  • NU te amesteca în relaţii.
  • NU îţi face reputaţie de „gigolo”
  • NU îi trata pe cei din jurul tău cu superioritate
  • NU te juca cu cheile de la maşină. Vei da dovadă de aroganţă şi urmează să fii considerat un cocalar.
  • NU te plimba cu maşina ta cu geamuri fumurii şi manelele să se audă în sistemul din maşină ca la o petrecere. Un domn adevărat NU face asta.
  • NU îi arăta că tu eşti atât de stabil financiar încât „poţi să ai pe oricine”. Pe o femeie adevărată o interesează dacă o poţi avea doar pe ea.

Urmăreşte pas cu pas, în cazul în care ai in vedere toate punctele de mai sus, reputaţia ta va fii frumoasă şi îmbrăcată elegant.

Bărbaţii adevăraţi se observă de la o poştă, iar femeile la fel. Se spune că există două tipuri de doamne : Doamne şi Doamne Fereşte ! Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul domnilor. Nu vrem ca femeile să fugă de tine, dar nici un magnet nu vrem să fii. Dacă citeşti cu atenţie sfaturile de mai sus şi le pui şi în aplicare, vei atrage cu adevărat o doamnă, o singură doamnă deoarece sunt puţine care merită atrase.

Clubul Domnilor nu discriminează pe nimeni, ci toată lumea observă ce e bine şi ce nu, dar rămâne la alegerea fiecăruia dacă rolul binelui sau al răului sunt pe poziţiile lor sau inversate.

Echipa Clubul Domnilor te sfătuieşte să încerci să nu fii un Fernando de la Caransebes, ci un Horia Brenciu !

 

Sursă foto: aici ; aici

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugam sa introduci numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.