6 Metode Sigure De A Face Bani Online

430
Cum sa faci bani online

Indiferent dacă doriți să obțineți niște bani rapid, sau doriti sa aveti rezultate pe termen lung, mai durabile, care produc venituri, există cu siguranță modalități prin care puteți câștiga bani online in ziua de astazi. Adevărul este că a câștiga bani online nu este la fel de dificil precum majoritatea fac să pară. Este nevoie de o anumită disciplină.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor modalități realiste si doriti a incepe să câștigați bani online acum, atunci totul chiar se reduce la sase căi pe care le urma catre profit. Unii vă vor oferi rezultate imediate, vă vor ajuta să achitati facturile dvs. lunare de bază, cum ar fi chirie, utilități și alimente, în timp ce altele au potențialul de a vă transforma viața prin revoluționarea finanțelor pe termen lung.

Indiferent ce metodă selectați pentru a vă genera venitul online, există un lucru foarte important de înțeles. Banii pot fi câștigați și cheltuiți, economisiți, investiți și irosiți. Nu timpul. De aceea, timpul este mult mai valoros decât banii. Nu poți recrea timpul. Odată ce a fost cheltuit, a dispărut pentru totdeauna.

Când îți lipsește luxul timpului, a face bani offline poate părea o sarcină imposibilă. Cum ar trebui să faci asta atunci când lucrezi la un loc de muncă care iti ocupa tot de la nouă la cinci? În timp ce stabilitatea ocupării forței de muncă cu normă întreagă ar putea permite celor mai mulți să doarmă bine noaptea, aceasta nu împuternicește psihicul să caute noi strategii de producere a veniturilor.

Indiferent de metoda prin care ajungeți să generați un venit pe web, trebuie să vă ajustați mentalitatea pentru a vă ajuta să vă incurajati, mai degrabă decât să vă descurajați. Adevărul este că a face bani online poate fi plin de capcane. Anulați acest risc ținând cont de câteva principii fundamentale de ghidare.

Dacă sunteți foarte hotarati cu privire la generarea unui venit cu normă întreagă și, eventual, mai mult, din activitățile dvs. online, atunci trebuie să vă concentrați asupra veniturilor pasive. Sigur, venitul activ vă va ajuta să supraviețuiți. Asta este mentalitatea deficitara. Dar ideile de venit pasiv te vor ajuta să prosperi.

1. Cum sa faci bani online cu ajutorul aplicatiilor

Dacă doriți să obtineti anumite venituri imediate, atunci aplicatiile pentru servicii sunt potrivite pentru dvs.

Uber sau Lyft: Dacă sunteți într-un loc în care puteți găsi Uber sau Lyft, sau unul dintre numeroșii concurenți din întreaga lume, cum ar fi Bolt, orele sunt flexibile și puteți lucra după cum considerați de cuviință, chiar dacă în prezent aveți un loc de muncă cu normă întreagă, puteti să câștigați niste bani in plus.
Uber Eats: Nici nu aveți nevoie de o mașină în anumite locații pentru a câștiga bani cu această aplicație. În unele zone metropolitane majore precum Bucuresti, o bicicletă ar fi suficientă.

iBotta: Câștigă recompense prin achiziționarea produselor promovate de comercianții importanți. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la cumpărături, apoi să faceți o fotografie cu chitanța pentru a vă câștiga cashback. Simplu și eficient.

Task Rabbit: O altă aplicație simplă și simplă pentru a obține un pic de venituri suplimentare este aplicația Task Rabbit. Sarcinile pot fi orice, de la simple reparații la lucruri mai complexe. Aplicația verifică cu atenție fiecare furnizor de servicii pentru a asigura cea mai înaltă calitate și este o modalitate excelentă de a obține un venit suplimentar.

Ebates: această aplicație oferă o modalitate simplă de a câștiga bani online cumpărând orice cumpărați de obicei și apoi obținând un procent din suma platita înapoi. Cu eBates, nu există chitanțe de scanare. Pur și simplu faceți clic pe un link din aplicație și cumpărați-l din magazin. Veți fi creditat automat cu recompensele în numerar un urma achizitiei, împreună cu primirea unei confirmări prin e-mail.

Swagbucks: Cu Swagbucks, există o serie de modalități prin care puteți câștiga bani. Puteți cumpăra online, viziona videoclipuri, răspunde la sondaje și naviga pe internet. Aplicația vă plateste atât în bani, cât și carduri cadou, ca recompensă pentru eforturile depuse.

Inbox Dollars: O altă aplicație pe care o puteți utiliza pentru a câștiga bani online este Inbox Dollars, care vă plătește pentru vizionarea TV, pentru efectuarea de sondaje și pentru cumpărături. Există diverse oferte de plata si aici și este relativ similară cu unele dintre celelalte aplicații din această zona.

2. Folosiți site-urile web existente

De asemenea, puteți opta pentru a utiliza site-urile web existente pentru a câștiga bani. Acestea includ atât metodele de venit activ, cât și metodele de venit pasiv. De exemplu, puteți vinde unele articole folosite sau investiți în crearea unor produse digitale care apoi pot fi vândut. Din nou, dedicați o parte considerabilă din timpul dvs. pentru venituri pasive, astfel încât să puteți acumula încet câștiguri care vor ajunge pe pilot automat fără niciun efort suplimentar.

Va oferim in continuare cateva exemple de platforme din domeniul fotografiei, marketingului online, designului grafic și dezvoltării web, etc:

Craigslist: Acest site a fost resursa accesibilă de peste un deceniu pentru persoanele care încearcă să câștige bani în plus online. Puteți vinde cu ușurință lucrurile folosite, puteți închiria o cameră pe care nu o folositi în casa sau apartamentul dvs. si puteți oferi servicii lumii.

Upwork: Acest site web oferă o piață excelentă pentru a vinde aproape orice serviciu profesional. Nu aveți nevoie de un cont de comerciant, de un site web propriu sau de orice altceva pentru asta. Tot ce trebuie să faceți este să puteți oferi un serviciu de înaltă calitate la un preț rezonabil. Dar fiți informați, va trebui să concurați cu mulți alții care concureaza constant pe locuri de muncă deschise.

Cafe Press: Acest site web vă permite să creați modele digitale care pot fi apoi vândute pe site. Veți câștiga un comision pentru tot ceea ce vinde și nu va trebui să vă ocupați niciodată de logistică , imprimare, depozitare și relatii clienți. Dacă aveți unele abilități de proiectare grafică, atunci aceasta este o sursă potențială excelentă pentru veniturile dvs. bazate pe web.

Fiverr: Fivver-ul israelian a fost început în 2021 de Shal Wininger și Micha Kaufam. Aici de asemenea va puteti oferi serviciile, de la design (logo, cover, etc) la absolut orice. In momentul in care veti avea cateva recenzii pozitive acesta poate sa devina in venit constant.

Mechanical Turk: Amazon’s Mechanical Turk este o resursă pentru a efectua sarcini de inteligență umană sau cum se numeste în mod obișnuit la ei, HIT-urile. Veți primi o taxă foarte mică pentru orice HIT dat și veți avea nevoie de o cantitate mare de trafic pentru a face o sumă considerabilă de bani. Dar este o resursă pe care o puteți utiliza în timpul liber pentru a genera un venit mic online.

Flippa: Dacă aveți o aptitudine pentru cumpărare și vânzare, puteți utiliza Flippa, și omologul său superior, Deal Flow Brokerage pentru a cumpăra și vinde site-uri web pentru un profit. Va trebui să știți ce faceți aici, dar puteți face cu ușurință un venit considerabil prin cumpararea si respective vanzarea site-urilor care generează venituri.

3. Vindeți propriile lucruri sau produse

Dacă sunteți gata să intrați în comertul online, puteți vinde propriile lucruri. Desigur, împreună cu vânzarea propriilor tale lucruri pe site-ul propriu, vin o mulțime de responsabilități și configurare tehnică și cerințe. Pentru început, veți avea nevoie de un site web și de un cont de găzduire. De asemenea, veți avea nevoie de un cont de comerciant, precum cele oferite de Stripe sau PayPal. Apoi, va trebui să proiectați acel site, sa adaugati produsele, sa il optimizati pentru cautari si, bineinteles, sa il promovati.

De asemenea, veți avea nevoie de software de comerț electronic, software de logistica, spatii de depozitare, servicii pentru clienți și rambursări. Dar asta nu este tot. Veți avea nevoie și de trafic. Gândiți-vă la optimizarea motoarelor de căutare, anunțuri Facebook și alte campanii de social media. Este o muncă grea, în special pe cont propriu. Ați putea opta pentru platforma Amazon, care ar putea fi o cale mai ușoară. Dar, din nou, la sfârșitul zilei, aceasta este o afacere serioasă, care ar putea produce profituri semnificative. Deci, fie sunteți “all in” sau renuntati.

Shopify: Doriți să vă construiți propriul magazin? Ați putea opta pentru crearea unui magazin Shopify. De asemenea, puteți instala WooCommerce ca un plugin și puteți rula magazinul dvs. de comerț electronic de pe blogul dvs. Veți avea nevoie de un certificat SSL și de o modalitate de procesare a plăților, dar este posibil să găsiți acest lucru mai ușor pentru a începe să funcționați rapid. Cu siguranta, cea mai ieftina optiune pentru comert electronic este platforma WordPress.

Fulfilled By Amazon (FBA): Ați putea începe să vindeți pe cel mai mare magazin online din lume și să nu vă petreceți timpul pentru a vă construi propria infrastructură sau a vă face griji pentru trafic. Va trebui să plătiți un comision, dar majoritatea proceselor vor fi automatizate pentru dvs.

Drop-shipping: Amazon oferă o formă de expediție prin optiunea FBM (fulfilled by merchant), dar există și alte resurse pentru produsele de tip drop-shipping pe care nu va trebui niciodată să le vezi sau le atingi. Va trebui pur și simplu să obtineti vânzarea. Furnizori precum SaleHoo, International Brands și multe altele vă oferă sisteme de vanzari prin dropshipping.

Consultanță sau coaching: Puteți vinde propriile dvs. produse de consultanță sau de coaching la pret ridicat pe site-ul dvs. Pentru asta veti avea nevoie de un site web. Cum am spus mai sus, cea mai buna optiune (si ieftina) ramane platforma WordPress. Puteți câștiga cu o oarecare ușurință o sumă substanțială de bani de la fiecare client în parte, ceea ce face ca tot efortul sa se merite.

4. Vindeți ca afiliat

Există o mulțime de resurse pentru a câștiga bani online ca afiliat. Ați putea ajuta la vanzarea produselor de la ClickBank, Commission Junction, Rakuten Marketing, Share-a-Sale, Impact Radius și multe altele. În plus, multe dintre companiile mai mari au propriile lor programe de afiliere. Faceți-vă timp si studiati oferta cea mai potrivită.

În unele cazuri, veți avea nevoie de un site web activ cu trafic substanțial pentru a fi aprobat. Vânzarea ca afiliat nu este ușoară în niciun fel, dar dacă aveți public, aceasta poate însemna cu siguranță un venit substanțial.

5. Realizati un blog

Dacă sunteți serios în a face bani online, începeți un blog. Bloggingul este una dintre cele mai simple și mai durabile surse de venit. Atâta timp cât blogul este configurat în mod corect, în nișa potrivită, cu conținutul adecvat vizat publicului potrivit, iar oferta este complementară conținutului, puteți face o sumă imensă de venituri pasive de pe un blog.

În timp ce unii ar putea crede că începerea unui blog este un efort prea mare, atunci când înțelegeți pașii exacti pe care trebuie să îi faceți, devine mult mai ușor. Totul începe prin decizia de a alege o nișă profitabilă și de a alege numele de domeniu potrivit. De acolo, trebuie să-ți creezi ofertele. Puteți vinde cu ușurință lucruri precum mini-cursuri, tutoriale și cărți electronice.

6. Email marketing

Dacă sunteți interesat de marketing online, cumparati un software de e-mail-uri și creați campanii, pe care le puteti folosi apoi in a realiza vanzari. In timp, baza ta de emaileri va creste considerabil. Unele personae din domeniu spun că vă puteți aștepta să câștigați aproximativ 1 euro pe abonat pe lună. Dacă aveți o listă de 10.000 de abonați, asta înseamnă că puteți câștiga chiar si 10.000 euro pe lună. Va trebui insa să furnizați valoare, dar este un obiectiv foarte realizabil într-o perioadă scurtă.

Există multe modalități de a-ți adauga noi oameni in baza de date. De exemplu, puteți crea cărți electronice, liste de verificare, etc. Dar, de asemenea, puteți face upgrade-uri de conținut, cum ar fi versiunile PDF ale unui articol cu resurse adăugate în ele, tutorial video impartite in cateva parti și multe altele. Gândiți-vă la publicul dvs. și la ce le puteți oferi pentru a le servi mai bine, apoi tratați-le cu un anumit respect și în cele din urmă veți culege roadele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.