5 lucruri pe care pe care femeile le detestă

2082
5 lucruri pe care pe care femeile le detestă

Ca bărbat ți-ai dori să primești mereu câte un semnal de alarmă în momentul în care gândești cu voce prea tare în conversația purtată cu o reprezentantă a sexului frumos sau dacă modul în care o tratezi este inadecvat . Ar fi prea ușor ca avertismentul salvator să existe, iar disputa cu părerile contradictorii să dispară.

5 lucruri pe care pe care femeile le detestă
5 lucruri pe care pe care femeile le detestă

Chiar dacă nu poti înlătura permanent acest aspect al unei relații te sfătuiesc să rămâi totuși pe pagina pentru a afla 5 lucruri pentru care femeile nu sunt recunoscătoare :

  1. Schimbarea de atitudine

Dacă modul în care o tratezi în preajma amicilor tăi este diferit față de momentele în care nu sunteți la o ieșire cu prietenii , atunci ar trebui să și ca relația ta se îndreaptă încet , încet către eșec. Este adevărat că nu ar trebui să deveniți prea exteriorizați în interiorul unui grup doar datorită faptului că formați un cuplu, însă daca ea devine doar un accesoriu puțin mai preșios decât elvețianul de la mâna stângă, cu siguranță nu ești pe drumul cel bun. Femeile își doresc să fie apreciate,nu doar păstrate precum orice obiect care se află în  posesia ta.

  1. Să uiți aniversarea

Ai o zi ocupată,iar telefonul nu se oprește din sunat deoarece task-urile pe care le-ai avut de îndeplinit sunt doar pe jumătate bifate, iar pe lângă asta,pentru că o problemă este mereu însoțită de altele parcă totuși ai uitat ceva. Da ! E aniversarea voastră. Ar trebui să ști că femeile pun accent pe asfel de lucruri ,pentru ele reprezentând un simbol al devotamentului tau asupra relației voastre.

  1. Să nu le dai dreptate

Doamnele nu sunt prea deschise când vine vorba contraofensivelor îndreptate către propriile opinii. Daca ești într-o dispută cu doamna visurilor,renuță la ideea contraargumetării.Singurul lucru pe care îl vei obține va fi să pui mai multe paie pe foc, și știm cu toți că nu e indicat să ne jucăm cu focul.

  1. Paranoia

Ultimul lucru pe care și-l poate dori o femeie este un partener paranoic. Într-adevăr faptul că esti puțin gelos o încântă,însă ce e mult strică , iar faptul că gelozia excesivă a pus stăpânire pe tine denotă lipsa de încredere pe care o deți asupra ta,iar mai apoi asupra ei. Fii conștient că acest aspect o deranjează atât pe ea cât și relația voastră care se poate deteriorea datorită unor premise fără nici un fundament , prezente doar în mintea ta.

  1. Să îi spui că s-a îngrășat

Ei bine, pentru doamnele din ziua de azi greutatea a deveit un subiect contrversat,iar tipica întrebare care ți-o adresează legat de greutatea ei , e cu siguranță o capcană. Doar nu crezi că ceea ce își doresc să audă este un da răspicat care să le trădeze încrederea în ele, și chiar dacă este așa, spune-i că o apreciezi indiferent de imagine pe care o reprezintă,  nu  ezita să îi întărești stima de sine cu cuvintele potrivite.

Redactor: Adela C.

Sursă foto: aici 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.