3 ținute pentru bărbați stilați

0
5711
Ținute pentru bărbați

Astăzi o să discutăm și prezentăm 3 tipuri de ținute pe care orice domn trebuie să le aibă la îndemână la orice oră. De ce la orice oră? Simplu! Niciodată nu se știe când apare o oportunitate, iar atitudinea și freza nu sunt singurele care contează. Rolul alegerilor este să impresioneze. Chiar dacă nu este imperativ necesar să facem asta, cu siguranță nu avem nimic de pierdut. Îmbrăcămintea de calitate, accesoriile valoroase și caracterul exemplar trebuie să ne însoțească în permanență. Mentalitatea oamenilor de a cataloga în funcție de vestimentație este un factor de care trebuie să profităm pentru că, de multe ori, ne ușurează munca, sarcinile sau target-urile ce le avem de atins. În continuare o să bifăm cele 3 ținute:

Ținuta ”casual”

Ținute pentru bărbați
Ținute pentru bărbați

Această ținută poate fi abordată în orice moment al zilei, atâta timp cât nu riscăm să ne întâlnim cu parteneri de afaceri, directori, etc. Putem să accesăm o pereche de blugi, de preferat fără rupturi, alături de un tricou polo sau chiar simplu. Altă variantă sunt pantalonii casual în combinație cu o cămașă, ce se poartă deasupra, bineînțeles. Această ținută ne oferă libertate maximă în mișcare alături de un vibe relaxant.

Ținuta ”smart-casual”

Ținute pentru bărbați
Ținute pentru bărbați

Vestimentația din această categorie este o alegere de mijloc, de cele mai multe ori cea mai potrivită, datorită faptului că ajută la conturarea imaginii unui om de succes în afaceri. Printre regulile de care trebuie să ținem cont la această ținută se numără cămașa cu mânecă lungă, care este obligatorie, chiar și în cazul temperaturilor crescute. Suntem însă liberi să alegem culorile și țesăturile. Dacă dorim putem să adaugăm și o cravată, dar nu este 100% necesar.  Din această categorie sunt excluse în totalitate articole de genul blugi, pantaloni scurți și altele de genul acesta.  La capitolul încălțăminte optăm pentru pantofi din piele, pe care îi asortăm cu o curea tot din piele. Sandalele, adidașii sau altele de genul acesta nu au ce căuta în combinația vestimentară actuală. Singurul accesoriu pe care îl putem accesa fără probleme este ceasul, fiind dorită senzația de simplitate și eleganță.

Ținuta ”business”

Ținute pentru bărbați
Ținute pentru bărbați

Această ținută poate fi comparată cu o reclamă din pauza publicitară. Pe lângă imaginea transmisă, ne oferă informații puternice despre compania reprezentată sau deținută. Chiar dacă deținem un costum deosebit, să nu uităm nici o secundă că se pune în valoare maximă doar însoțit de o atitudine corectă! Ținuta business-formal are în compoziția sa trei articole obligatorii: costumul, o cămașă cu mânecă lungă și o cravată. La prima vedere puteți concluziona că este foarte simplu, însă să nu uităm, de multe ori lucrurile simple sunt greu de realizat. Deși simplă, vestimentația trebuie să se încadrează la cel mai înalt nivel calitativ, întrucât este abordată de bărbați cu un statut atât financiar cât și social foarte mare. Așadar, vă recomandăm să optați pentru costumele pe comandă sau cele de designer în locul celor ”ready to wear”. Culorile sunt de regulă culori sobre, de genul negru sau gri închis, iar pantofii, de asemenea, lucrați manual. În cazul pantofilor cea mai întâlnită alegere este culoarea negru.

Deși nimeni nu discută despre ceasuri, toată lumea știe că este de neconceput să te afișezi cu ceva mai puțin costisitor sau de o firmă necunoscută. În vogă au fost și vor fi ceasurile elvețiene. Trebuie să existe totuși un triunghi coloristic în ton: ceasul, butonii și acul de cravată. La culori putem să umblăm în cazul cravatei, unde albul și negrul sunt, în acest caz, prea rigide. Vă urăm succes în alegeri!

 

Sursă foto: aici ; aici ; aici

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugam sa introduci numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.