10 sfaturi pentru o relație de cuplu de lunga durata

419
10 sfaturi pentru o relație de cuplu de lunga durata

Printre situațiile neplăcute, neajunsuri, certuri, urcusuri si coborasuri, nu este un secret că relațiile sunt dure. Dar recompensa dulce de a fi iubit și de a ajunge să iubești pe cineva în schimb este ceea ce ne inspiră pe toți să navigăm în aceste ape ciudate. Totuși, uneori, avem nevoie de ajutor. Am cerut cititorilor să comunice în mod anonim cele mai bune sfaturi de relație pe care le-au primit vreodată. Mai jos, cuvintele lor de înțelepciune.

1. Mama, care a fost cu tatăl meu de 47 de ani, mi-a spus odată: „Nu sunt întotdeauna îndrăgostita de tatăl tău, dar îl iubesc întotdeauna. Și mereu sunt surprinsa când mă îndrăgostesc de el. ” Sunt cu soțul meu timp de 12 ani. Din cauza sfaturilor mamei mele, nu intru în panică când trecem printr-o perioadă grea; Aștept cu nerăbdare să mă îndrăgostesc din nou de soțul meu. Și acel moment nu este neaparat sexy, ca de exemplu când unul dintre copiii noștri vomită în toiul nopții și se ridică să mă ajute să îl curăț și apoi îmi atinge piciorul cu piciorul lui atunci când ne urcăm înapoi în pat. Asta-i dragostea.

2. Nu pot alege să prioritizez dorințele, capriciile sau alegerile de viață ale altora, în detrimentul pierderii sentimentului de sine. Dacă devin cea mai bună versiune despre cine vrea partenerul meu (sau cine crede că vrea să fiu), camuflez toate acele părți minunate ale mele care există cu sau fără acea persoană.

3. Când vă căsătoriți, asigurați-vă că persoana pe care o alegeți este cineva cu care nu numai că doriți să vă căsătoriți, ci și să divorțați. Pentru mine, subliniază importanța alegerii cuiva care este blând, grijuliu și cu suflet bun nu numai în momentele bune, ci și în momentele proaste.

4. Un bun prieten mi-a spus odată că trebuie „să-ți pui mai întâi propria mască de oxigen”. Eram într-un loc într-adevăr rău, cu depresie și anxietate și încercam să fac ca o relație să funcționeze, rezolvând toate problemele lui și neglijându-mi pe ale mele. A fost cel mai intens sfat de recomandare pe care l-am primit vreodată și îl repet acum ca un papagal oricui cere sfaturi. Nu poți ajuta pe nimeni până când propria ta mască de oxigen nu este bine montată.

5. Relațiile nu sunt 50/50. Sunt 100/100. Trebuie să oferi tot ceea ce ești capabil să îi oferi partenerului (dragoste, înțelegere, iertare, acceptare) și să te aștepți la asta în schimb.

6. Doar pentru că cineva nu te iubește așa cum vrei să fii iubit, nu înseamnă că nu te iubeste. Asta m-a schimbat cu adevărat, si am inceput să mă gândesc la noi moduri de a aprecia oamenii și am inceput sa ma enervez mai puțin. Mă așteptam mereu ca oamenii să acționeze așa cum mi-am dorit, dar acest lucru este imposibil 90 la sută din cazuri.

7. Când m-am căsătorit, toată lumea mi-a spus: „Nu te culca niciodată supărat!” Ei bine, am găsit exact opusul pentru a fi adevărat. Uneori, este foarte bine să te îndepărtezi de o discuție aprinsă sau de dezacord și să dormi pe ea. Trezește-te proaspăt, reînnoit și poate cu o perspectivă diferită.

8. „Când oamenii îți arată cine sunt, sa ii crezi!” Un sfat scurt dar totusi incapator, iti da mult de gandit.

9. Când există un conflict, întoarceți-vă către relație, mai degrabă decât spre ceilalți. Nu sunt sigur unde am auzit acest lucru, dar mi-au afectat relațiile pozitiv. Când apare ceva, mai degrabă decât să vorbesc de rahat despre partenerul meu cu prietenii mei, încerc să vorbesc direct cu el pentru a rezolva problema.

10. Înainte de a începe un argument sau de a vă supăra pe ceva mic, întrebați-vă: Vreau să aleg intimitatea sau mânia? Poate nu pare un sfat extraordinar, dar verificarea în acest fel m-a ajutat să recunosc când emoțiile mele ar putea fi mai bune în orice situație dată cu partenerul meu și îmi reamintește că majoritatea lucrurilor nu merită luptate. Există de obicei o modalitate mai bună de a comunica sau de a înțelege ce isi doreste partenerul meu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.