Igiena personală – Obligatorie

1623
Dacă ai grijă de igiena personală, nu eşti efeminat!

Societatea ar trebui să înceteze să mai catalogheze bărbaţii care îşi îngrijesc pielea ca fiind efeminați, sau pe cei cu barbă, preoţi.

Dacă în timpuri mai vechi, femeile erau parfumate şi bărbaţii aveau un altfel de miros din cauza muncii, acum s-au schimbat total lucrurile. Îngrijirea personală, îngrijirea intimă a unui bărbat, a devenit cel mai complex lucru în legătură cu masculii, depilatul axilei, depilatul picioarelor şi barba bine întreţinută. Totul perfect normal, perfect logic.

Nu doar bărbaţii ce lucrează la birou trebuie să se îngrijească ci şi cei de pe şantier, orice bărbat trebuie să aibă acest lucru în instinct. Îgiena personală nu e un moft, nu contează că ai iubită sau soţie, nu te îngrijeşti pentru ele, ci pentru tine. Microbii se înmulţesc zilnic, ai grijă de corpul tău, de pielea ta, de tine.

Igiena personală
                                                                                                                                            Igiena personală

Renunţă la teama de a fi arătat cu degetul, barba este cel mai sexy lucru la un bărbat, să fie îngrijită şi la vârsta potrivită, cel mai important lucru. Dacă ai 17 ani şi ai barbă, nu eşti cu nimic mai bărbat decât erai anul trecut, nu asta te face bărbat. Renunţă la clişee precum „ ce bărbat mai eşti tu dacă te depilezi” , eşti un bărbat arătos, un bărbat curat, atât hainele cât şi ce e pe dedesubt, este impecabil.

Unghiile – trebuie în permanenţă curăţate şi tăiate, nu trebuie să mergi la salon şi nici nu ai nevoie de o manichiuristă personală, poţi face singur asta. Nu mai lua în seamă răutăţile altora, cu siguranţă nu sunt prietenii tăi. Dacă ești criticat altfel decât constructiv, renunță la aceste cunoștiințe sau prietenii, cu siguranță sunt mult sub nivelul tău.

Igiena intimă, este primul lucru pe care să-l ai în vedere despre îngrijirea ta. Aceasta aparţine, la fel ca şi mâinile, de corpul tău. Așadar, începe prima dată cu intimul, apoi cu restul.

Bărbaţii care se îngrijesc, care miros bine, n-au fost niciodata mai atractivi ca acum !

Sfatul zilei: DON’T SHAVE YOUR BEARD !

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.