Fii un bărbat elegant în orice moment al zilei

1879
Pierzându-ne printre problemele cotidiene, uneori riscăm să dăm mai puțină atenție felului în care ne îmbrăcăm. Astfel, apelăm la o pereche de blugi și un tricou ca ținută de lucru sau chiar ieși în oraș.

Problema este faptul că uneori apar întâlniri neprevăzute sau evenimente la care trebuie să participăm din scurt. La aceste întâlniri însă aproape în toate cazurile este necesară eleganța și rafinamentul.

Astfel, pentru a înlătura eventuale situații neplăcute, putem apela la costum. Nimic mai simplu la prima discuție, însă sunt mai multe detalii foarte importante de care trebuie să ținem cont.

Bărbat elegant
                                                                                                                  Bărbat elegant

Așadar, dacă vrei sa fii pregătit mereu pentru orice situație, fii un bărbat elegant indiferent la ce eveniment trebuie să participi! Uite câteva sfaturi de o utilitate maximă:

  • – Îngrijire personală. Ținuta are rolul ei foarte important, dar pentru a arăta imaculat trebuie să ai o îngrijire personală ireproșabilă. Deși
    unele persoane abordează moda bărbii neîngrijite, acest aspect poate lăsa o impresie foarte neplăcută. Astfel este foarte importantă vizita regulată la salon pentru tuns și aranjat barbă în cazul în care aveți.
  • – Alegerea unui costum neapărat în funcție de anotimp. În anotimpul rece se poate opta pentru un material gen lâna, necontând dacă evenimentul sau întâlnirea are loc în exterior sau interior. Vara însă bineînțeles că abordăm costumele realizate din materiale mult mai subțiri, ce oferă trupului normalitatea de a respira în voie.
  • Ia in vedere și ocazia întâlnirii sau evenimentului la care urmează să participi. Astfel, în cazul unui eveniment business se abordează o croială clasică, de preferat închis la culoare și combinat cu o cămașă albă, în timp ce pentru alt fel de ocazii poți opta pentru un
    costum deschis, de culoare albastră sau chiar roșie. Dacă ești o persoană mai conservatoare poți alege o culoare sobră, chiar dacă evenimentul respectiv permite o paletă mai largă de culori.
  • – De o mare importanță este mărimea costumului. Alegerea unui costum mai mic sau mai mare lasă de multe ori o impresie greșită despre persoana ta. Așadar, când se aleg dimensiunile unui costum se ține cont de lățimea umerilor, astfel încât să se muleze perfect de aceștia. La fel de importantă e și lărgimea pantalonului, care e indicat să fie aproape mulat pe picior și distanța dintre cămașă și gulerul sacoului. Dacă distanța dintre acestea este mare înseamnă că are o croială de proastă calitate. Încă un detaliu ce contează este lățimea cravatei, care trebuie sa coincidă cu lățimea reverului.
  • – Accesoriile sunt de neuitat. Accesoriile sunt foarte importante întrucât te pot evidenția într-un mod plăcut și elegant. Așadar, poți apela la o batistă de buzunar, care iți completează eleganța, la o curea bineînțeles de piele, dar subțire, având o culoare în ton cu pantofii sau ceasul.
  • – Tendințele contează. Dacă nu avem posibilitatea de a apela la un designer sau la un atelier în măsură să ne îndrume corect, întotdeauna putem căuta pe internet tendințele anului în curs. În acest fel putem să fim în pas cu moda.

Alegerea unui costum este foarte importantă și trebuie făcută inteligent. Nu uitați, un costum perfect duce de multe ori la amintiri perfecte!

 

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.