Cum recunoaștem femeia ideală

2085
Femeia ideala

Stă în natura noastră bărbătească să ne lăsăm imaginația să aleagă în locul nostru de multe ori. Și asta pentru că suntem fascinați de fizicul unor femei, uitând complet de faptul că acesta este doar unul din multele aspecte ce trebuie să le îndeplinească o iubită ideală.

Femeia ideala
Femeia ideală

Câți dintre noi nu ne-am aruncat la un momenta în relații cu o tipă pentru sânii ei, ochi, fund sau altă parte anatomică foarte frumoasă și bine conturată? Eu zic că am facut asta într-un procentaj destul de mare. Dacă avem totuși un moment de luciditate când întâlnim o tipă frumoasă, trebuie să ne gândim puțin și să ne aducem aminte și de celelalte calități pe care trebuie să le posede o tipă pe cinste:

  • Discutată și în alte articole, relaționarea cu părinții este foarte importantă. Exceptând cazul în care părinții sunt niște distruși, agresivi, alcoolici sau alte persoane de joasă speță, tipele trebuie să aibă o relație frumoasă cu părinții, să fie deschise și neschimbătoare la orice discuție cu sau despre ei. De ce este bine să ne ferim de persoanele care au o relație dezastruoasă cu familia lor? Pentru că, indiferent dacă este vina lor sau nu, riscăm sau ajungem psihologul personal al acestor persoane.
  • Calități de comunicare și sociale. Nu cred că este cazul să intrăm în detalii, dar toți trebuie să știm că atunci când există probleme de comunicare în cuplu și nu se discută spre a se rezolva chiar și cea mai mică problemă, atunci riscăm să ne trezim cu certuri foarte mari când ne așteptăm mai puțin. Nu putem avea prenția la persoana de lângă noi să se schimbe în vreun fel sau să renunțe la un obicei fără să îi comunicăm asta, și invers bineînțeles. În cazul în care calitatea comunicării este prezentă, cu siguranță și cea socială există, acestea mergând de cele mai multe ori ”mână-n mână”. Astfel putem merge liniștiți la orice onomastică, petrecere, zi de naștere și tot ce ține de domeniul social, fără să nutrim sentimente de stres pentru comportamentul jumătății noastre.
  • O femeie trebuie să fie independentă. Poate pe unii dintre voi îi deranjează ce zic în continuare, dar, domnilor, trebuie să acceptați că de mult timp locul femeilor nu mai este la cratiță și la celelalte treburi gospodărești toată viața. Îndatoririle de acasă trebuie împărțite, iar fiecare trebuie să aibă job-ul și aspirațiile lui. Independenta ne ajută să ne dezvoltăm pe toate planurile. Vă vine să credeți sau nu, un cuplu în care ambii parteneri lucrează sau au business-uri, întotdeauna o să fie mai fericiți decât cuplul în care lucrează doar el, sau mai rău, doar ea.
  • Trebuie să fie open mind. Ce anume înseamnă asta? Să fie deschisă tot timpul la lucruri noi, indiferent că ne referim la dormitor sau la hooby-uri, la distracții și altele. Este cel mai frumos lucru să poți să împărtășești toate aceste lucruri cu femeia de lângă tine. Este cel mai trist lucru ca distracția voastră să se rezume la masa din club de sâmbătă seară sau la o cină pe săptămână. Mergeți la filme, la spectacole, faceți jogging sau orice alt sport împreună, plecați în excursii neprogramate și multe altele.
  • Să fie ordonată și, bineînțeles, curată. Fără aceste aspecte nu poți face un viitor frumos alături de ea. O persoană care a trecut de douăzeci de ani și nu are întipărite aceste trăsături cu greu se mai poate schimba.
  • Să vadă pe cât posibil binele din orice întâmplare. Asta este o regulă bună și valabilă pentru fiecare dintre noi. Optimismul, dacă nu este prezent, ne poate duce pe drumuri fără întoarcere. Altfel, riscăm să cădem în depresie și destul de posibil să nu ne mai revenim.
  • Să pună preț pe aspectul fizic și e sănătate. O femeie care se gândește de două ori înainte de a pune ceva pe masă, care are în permanență grijă de modul în care arată și se interesează de sănătatea amândorura, este o femeie alături de care se merită să îți construiești un viitor.

Calități ce trebuie să le dețină o femeie cu siguranță sunt mai multe, dar acestea sunt cele mai importante. Dacă întâlnim o asemenea tipă, facem parte din categoria norocoșilor. Totuși, înainte de a avea pretențiile astea de la cineva trebuie să ne uităm și la noi, să ne facem o analiză sinceră, deoarece nu putem să cerem fără să și oferim!

 

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.